Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Budapesten:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Budapesti Nyári Fesztivál
Kulturális program

Rendezvény kezdete:
2018. június 9., szombat
Rendezvény vége:
2018. szeptember 1., szombat

BUDAPEST
WEB: www.facebook.com/bnyfesztival, www.szabadter.hu
Email: jegyiroda@szabadter.hu
Kapcsolat: Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
1122 Budapest, Városmajor
Tel: (1) 375-5922


Nagyszabású jubileumi évad a 2018-as Budapesti Nyári Fesztiválon

Idén is több mint 100 programmal, világsztárokkal és bemutatókkal jön a Budapesti Nyári Fesztivál – a Margitszigeten és a Városmajorban

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadra készül a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-ban: június 9-től szeptember 1-jéig több mint 100 programmal, nagyszabású opera-és operettbemutatókkal, látványos balett-előadásokkal, klasszikus-, könnyűzenei-és izgalmas crossover koncertekkel, színházi előadásokkal, a legnevesebb magyar és nemzetközi sztárokkal, szuperprodukciókkal, kiállítással és gyerekelőadásokkal találkozhatnak az érdeklődők a rendkívül gazdag repertoárban. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon hat bemutatóval és hét, eddig Magyarországon sosem látott produkcióval, valamint egyedi és egyszeri koncertélményekkel lehetünk gazdagabbak a nyáron, míg a Budapesti Nyári Fesztivál másik fő helyszínén, a Városmajori Szabadtéri Színpadon a közel 80 program között öt színházi bemutatóval, lemezpremierekkel, a vidéki teátrumok legjobb idei előadásaival és különleges koncertekkel találkozhatunk.

Az ország egyik legimpozánsabb nyári játszóhelyének, a nagymúltú Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadra készül a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-ban. Hűen a színpad történetéhez, a legnevesebb magyar és külföldi sztárok, világhírű társulatok közreműködésével kínál színvonalas kulturális programokat a jubiláló színpad a budapestiek és a fővárosba látogató vendégek számára június 9-től szeptember első hétvégéig, több mint 100 program során. Az idei nyári évadban is a műfajok legszélesebb skáláján mozogva választhatják ki kedvenceiket a kikapcsolódásra és minőségi szórakozásra vágyó látogatók: a gazdag repertoárban nagyszabású opera-és operettbemutatók, látványos balett-előadások, klasszikus-, könnyűzenei-és izgalmas crossover koncertek is megtalálhatók.

A jubileumi évad egyik mottója az „Ajándék Budapestnek”, melynek égisze alatt már szeptember óta számos akció és ajándék várja a leendő nézőket, a nyári programsorozat pedig egy óriási ingyenes ünnepi koncerttel nyit június 9-én a Margitszigeti Nagyréten a népszerű Alexander Rybak hegedűművész és a Magyar Állami Operaház zenekarának közreműködésével. A születésnapi nyitóeseményre a regisztrálók alapján közel 8000 embert várnak a szervezők. Másnap az ország egyik elsőszámú zenekarának kivételes koncertjével indul a színpadi program: a Quimby az Óbudai Danubia Zenekarral ad különleges koncertet, melynek során az ismert dalok első alkalommal csendülnek fel szimfonikus átdolgozásban. Más népszerű magyar könnyűzenei formációk is ínyencéggel készülnek az évadra: a Szabó Balázs Bandája a Modern Art Orchestrával ad rendhagyó koncertet, Caramel augusztus 20-át köszönti, a Magna Cum Laude pedig a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral tér vissza a szigeti színpadra.

Budapesti Nyári Fesztivál
1.kép

Budapesti Nyári Fesztivál
2.kép


Budapesti Nyári Fesztivál - BUDAPEST (Program: Kulturális program)


Budapesti Nyári Fesztivál - Hungary - BUDAPEST (Program: Cultural program)


Budapesti Nyári Fesztivál - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Kulturprogramm)2019. január 16. szerda - 04:24:57