Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Veszprémben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Veszprémi Utcazene Fesztivál
Zene, koncert

Rendezvény kezdete:
2018. július 18., szerda
Rendezvény vége:
2018. július 21., szombat

Veszprém A belváros több színpadán
WEB: www.utcazene.hu
Email: info@utcazene.hu


Veszprém minden júliusban néhány napra igazi fesztiválvárossá alakul át: különböző stílusú utcai formációk zenélnek délelőttől késő éjszakáig a belvárosban.

Az Utcazene Fesztivál a zenei és emberi találkozások fesztiválja, amely kikapcsol, szórakoztat, megnevettet, amire jó várni, ahol jó csak úgy lenni, sodortatni magunkat a tömeggel egyik színpadtól a másikig, hogy egyszer jazzt, másszor blues-t, aztán meg rockot vagy világzenét hallgasson az ember.
Garantált a páratlan hangulat, a vidám forgatag, a régen látott barátok, a zene és a finom pálinka.

Programhelyszínek – a nagyszínpadtól a kis, 2-szer 2 méteres színpadocskáig – hálózzák be ebben az időszakban Veszprémet, ahol szerdától szombat estig sokszor vetésforgóban, akár többször is fellépnek a magyar és nemzetközi előadók.

A veszprémi utcákon pengető zenészek közül sokan már komoly karriert építettek fel. Márk azóta egy bizonyos Halott Pénz nevű zenekar társfrontembere, emellett népszerű énekes-gitáros. De maga az új generációs singer-songwriter-mozgalom is rengeteget köszönhet az Utcazenének, elég csak Hangácsi Mártonra vagy Petruska Andrisra gondolni. Az Utcazene meglepetésfaktora mindig magas: a legtöbb előadót egyáltalán nem ismerjük, sokszor még az esti sztárfellépőt sem, így egy kimagasló produkció a „Jééé!” rácsodálkozáson túl katartikus élményt is képes kiváltani. Hagyomány szerint a délutáni programban fellépő utcazenészek közül a szakmai zsűri és a közönség is megválasztja az általa legjobbnak ítélt fellépőket.

 Veszprémi Utcazene Fesztivál
1.kép

Veszprémi Utcazene Fesztivál
2.kép


Veszprémi Utcazene Fesztivál - Veszprém (Program: Zene, koncert)


Veszprémi Utcazene Fesztivál - Hungary - Veszprém (Program: Cabaret, Concert)


Veszprémi Utcazene Fesztivál - Ungarn - Veszprém (Veranstaltung: Konzert, Musikprogramm)2019. március 23. szombat - 08:23:57