Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Mórahalom, 2024. július 5., péntek - július 7., vasárnap
Homokháti Sokadalom


A mórahalmi térség fesztiválja egy hétvégén keresztül kínál kulturális, művészeti, művelődési és szórakoztató programokat a járásból, az ország távolabbi régióiból és külföldről érkező vendégeknek. A fesztivál egyidejűleg több művészeti ág bemutatkozására ad lehetőséget évről-évre.


Keszthely, 2024. július 5. péntek - július 7., vasárnap
KeszthelyFest


Nyugat-Balaton legsokszínűbb ingyenes fesztiválján remek programokkal és zseniális előadókkal várják a Keszthelyre látogatókat. Zene, művészet, kultúra, tánc, gasztronómiai kalandok, Balaton, kikapcsolódás, szórakozás!


Visegrád, 2024. július 12., péntek - június 14., vasárnap
Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok


Közel ezer kosztümös szereplő érkezik minden év július második hétvégéjén Visegrádra, hogy méltóképpen idézhessék fel az egykori királyi székváros legfényesebb történelmi eseményét. Három napon keresztül várjuk látogatóinkat programjainkra, melyek a Lovagi torna pályán, a Királyi palotában, a Parkszínpadon és a Salamon-toronyban reggeltől a késő esti órákig zajlanak.


Tiszafüred, 2024. július 11., csütörtök- július 14. vasárnap
Tisza-tó Feszt


Zenés programok, koncertek, szórakozás, tánc, igazi fesztiválhangulat a hazai sztárok legjobbjaival! Kihagyhatatlan nyári program, nyaralóknak, üdülőknek, strandolóknak a Tisza-tó fővárosában,Tiszafüreden!


Siófok, 2024. június 25., kedd - július 1., hétfő
Everness 2024


Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2024. július 20. szombat - 10:59:55