Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2022. szeptember 8., csütörtök - szeptember 11., vasárnap
Budapest Borfesztivál


A Budavári Palota teraszain idén új területekkel, programokkal és meglepetésekkel várnak a szervezők, hogy egy igazán stílusos környezetben tölthessünk el néhány csodás napot kedvenc boraink társaságában.


Tállya, 2022. szeptember 16., péntek - szeptember 18., vasárnap
Kerekdomb Fesztivál


A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán.


Badacsonytördemic, 2022. október 14., péntek - október 16., vasárnap
Bortriatlon Badacsonytördemicen


Badacsonyban megtaláljuk az egészen könnyed, gyümölcsös jegyekben bővelkedő, üde olaszrizling mellett, az igazán tartalmas, érlelt vagy kései szüreteket is. Egy biztos, a vulkanikus talaj megadja azt az ásványos, kicsit sós ízvilágot, ami utánozhatatlanná teszi a badacsonyi borokat.


Budapest, 2022. május 24., kedd - 2022. szeptember 10., szombat
Budapesti Nyári Fesztivál


AMargitszigeti Szabadtéri Színpad és a Városmajor is a színházkedvelők kedvence lesz idén nyáron. De nem csak az övék, hiszen az összművészeti fesztivál a család minden tagjának remek kikapcsolódást kínál a nyári estékre.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2022. december 5. hétfő - 04:50:31