Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2023. június 9., péntek - június 11., vasárnap
Rosalia 2023


A Rosalia nem egy fülledt tömegrendezvény a város közepén, hanem egy borillatú, láblógatós piknik a Városliget árnyas ősfái alatt. Mozdulj ki a barátokkal bulizni, randizz a kedveseddel, sétáltasd a kutyusodat Budapest zöld szívében és hűtsd le magad a liget legjobb roséjával!


Füzér, 2023. május 27., szombat - május 28., vasárnap
XVI. Pünkösdi Mulatság Füzér várában


Mátyás király és Beatrix királyné pünkösd ünnepe alkalmából méltó megemlékezést ír elő minden várnak, városnak és uradalomnak, így Füzérnek is! A megemlékezés okán Füzér Vára minden a környéken lévő utazót, érdeklődőt, rangos személyt vendégül fogad, a vár megbízott nemesura és családja pedig számos programot hirdet meg!


Szalafő, 2023. május 27. szombat
Zöld Pünkösd az Őrségben


Az Őrségi Nemzeti Parkban is nagy erőkkel készülnek a pünkösdi ünnepekre! A Pityerszeri Pünkösdölő rendezvényre az idei évben megújult programokkal készülnek, ahol szerepet kap a a Szalafő-Pityerszeren található Őrségi népi Műemlékegyüttes is, százévesnél is idősebb parasztházaival.


Balatongyörök, 2023. május 27., szombat - május 29., hétfő
Pünkösdi Szezonnyitó Napok


Balatongyörökön pünkösdkor kezdődik a hagyományos értelemben vett nyári szezon, mikor a vízről, egy sétahajózás keretében megkoszorúzzák a Balatont
A három napos szezonnyitó során több helyszínen (Balaton-part, vasútállomás és a művelődési ház) is kínálnak programokat, melyeket idén a Gyermeknapi Zsongás eseményei is színesítenek. Részletes program itt.


Solt, 2023. május 27., szombat - május 29., vasárnap
XXI. Révbéri Pünkösd


Solttól nyugatra a Dunaparthoz közeli Révbérpusztán a pünkösdi programok közül mindenki megtalálja a neki tetszőt, korosztálytól, érdeklődési körtől függetlenül. Címszavakban: lovasversenyek és -bemutatók, harcművészeti bemutatók, népzenei és néptáncbemutatók, vidámpark, légvár, játszóház, bohóc, kézműves és kirakodóvásár, bográcsos, kemencés és grill ételek, és még sok más. Részletes program itt.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2023. május 30. kedd - 05:41:32