Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2021. október 14., csütörtök - október 17., vasárnap
Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár


Az irodalom magányos műfaj: csak mi vagyunk és a könyv, versnyi vagy ötszázoldalnyi utazások ismeretlen világokba, amelyekben teljesen elmerülhetünk. A Margó viszont közösségi műfaj, az író, a könyv és az olvasó egymásra találása rendhagyó szerzői esteken, koncerteken és felolvasásokon.


Siófok, 2021. október 15., péntek - október 17., vasárnap
Halfesztivál Siófokon


Október 15-17. között a siófoki Fő téren a halaké a főszerep! A gasztroélmények mellett szuper koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!


Békéscsaba, 2021. október 29., péntek - október 31., vasárnap
23. Csabai Kolbászfesztivál


Hagyományőrző kolbászkészítő bemutatóval és kolbászvásárral, nemzetközi szárazkolbászversennyel, disznóvágás bemutatóval, töltöttkáposzta-főző bemutatóval, helyi termékekkel és vásárral, kulturális programokkal, koncertekkel, a családoknak pedig különleges gyermekprogramokkal készülnek Békéscsabán.


Szombathely, 2021. november 6., szombat - november 8., hétfő
Szent Márton-napi országos nagyvásár Szombathelyen

A Szent Márton-napi országos nagyvásáron, ahogy az már szokás, megkóstolhatjuk az újbort, hiszen Márton a bornak bírája is. Szombathelyen terítékre kerül a liba is, a belőle készült finom étkek nélkül nem múlhat el ez a jeles nap a Vasi Skanzenben.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2022. január 26. szerda - 06:26:53