Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Nagykanizsa, 2020. február 20., csütörtök - február 22., szombat
Országos Fánkfesztivál


Az év eleji bálok elengedhetetlen és legfinomabb velejárója a farsangi fánk. E finomságok fesztiválját és versenyét tartják Nagykanizsán, ahol találkozhatunk különféle, lekváros, szalagos, csöröge, krémes, rózsa- és egyéb fánkokkal.


Debrecen, 2020. február 21., péntek - február 23., vasárnap
Debreceni Mangalicafesztivál


A helyben sült egész malac mellett a kilátogató vendégek egyéb frissen készült mangalica ételek közül válogathatnak Debrecen központjában a Nagytemplom mellett. A klasszikus (hurka, kolbász, tarja, hagymásvér…stb) ételek mellett a legmodernebb technológiával rendelkező food truckokban mangalica street food is készül.


Mohács, 2020. február 20. csütörtök - február 25. kedd
Mohácsi Busójárás


Busókerék, gyermek jankelék és kisbusók szabad farsangolása és az elmaradhatatlan felvonulás Mohács utcáin - a 2020-as busójáráson is megelevenednek az ősi hagyományok! Busólakodalmas, szerb ételek kóstolója, farsangi koporsó vízrebocsátása, és még sok-sok különleges program vár a Duna-parti városban!


Budapest, 2020. február 24., hétfő - február 25., kedd
Gospel koncert a Mátyás-templomban


A 90 perces program első részében Alexis Rainbow jazzénekes és Dianna Rose White-Gould zongoravirtuóz duettjét hallhatják a Mátyás-templomban.A koncert a Sing'n Swing'n Sista's formáció – Harriet Lewis, Joan Faulker és Joanne Bell – produkciójával folytatódik, akik gospelt énekelnek mély átéléssel, hatalmas hangi adottságokkal.Őket a Csík Gusztáv Trió kíséri káprázatos játékával. Csík Gusztáv az egyik legelismertebb zenész a hazai és európai jazzéletben, zenésztársai Sangoma Everett és Markus Schieferdecker – az amerikai és az európai jazz kiemelkedő alakjai.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2020. február 19. szerda - 11:47:40