Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2019. május 25., szombat - május 26., vasárnap
Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban


Halász Judit, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Kifli zenekar és Szalóki Ági koncertek, látványos bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat a Vasúttörténeti Parkban. A rendezvényre a belépés 14 éves kor alatt ingyenes! .


Kékestető, 2019. május 26., vasárnap
Gyereknap Kékestetőn


A legbátrabbaknak kincskereső túrát indítunk 11 órától a Sárkányos kilátó felé. Kékestetőn bemutatkoznak a gyerekseregnek a síház oldalán frissen kialakított állatsimogató lakói: 4 barátságos kecske és 3 bátor nyúl, lesz gyerekjóga és trambulin, valamint közös kenyérlángos-sütés az ország tetején!


Budapest, 2019. május 30., csütörtök - június 1., szombat
Műtárgyak Éjszakája 2019


Festménybecslés, porcelánfestés és -készítés, értékbecslés, a műtárgykereskedelem titkai - június első hétvégéjén fellebben a fátyol a műtárgyak csodálatos világáról és az egyszerű galérialátogatók is valódi szakértőkké válhatnak. Herendi Porcelán Palota, Műcsarnok, Noha alkotóház, perzsaszőnyegeket bemutató Aga's szalon, restaurátorműhely-látogatás a MNG-ben, gyerekfoglalkozások a Deák17-ben és a Vasarely Múzeumban.


Szigliget, 2019. június 9., vasárnap - június 10., hétfő
Szigligeti Várfesztivál


Tihanyi Vándorszínpad, Fekete Hollók rendje, íjászok és solymászok is érkeznek Szigligetre Pünkösdkor! Az alsóvárban fegyver- és harcászati bemutatót tartanak, zenészek és táncosok kavarodnak a várnép közé. A gyerekeknek bábszínházi előadásokkal kedveskednek és ha teljesítik a Várkapitány által előírt próbatételeket, a szigligeti vár apródjává is válhatnak.


Tata, 2019. június 1., szombat - június 2., vasárnap
Tatai Patara


Az 1597. május 23-i ostromnak, az először itt használt patarának, vagyis kapupetárdának állítanak emléket a hagyományőrzők Tatán. A török csapatok a keresztény tábort, a keresztények a törökök uralta rondellát támadták meg és keresztény és török naszádok csaptak össze az Öreg-tavon is. A három napon át zajló vitézi próbák mellett török és magyar táncokat felidéző együttesek is érkeznek, régizenés kísérettel.


Tahitótfalu, 2019. május 31., péntek - június 2., vasárnap
Eperfesztivál Tahitótfaluban


A helyszínen történő eperlekvár főzés, a helyi cukrászda 1 m2 –es epertortája, az Eperszüreti felvonulás, a híres Tahitótfalui Eperbor csak néhány az idei fesztivál "sztárjai" közül. Mert emellett lesz még epres süti, eperpálinka, eperturmix...és számtalan színpadi program is.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. május 25. szombat - 07:27:52