Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2019. augusztus 20., kedd
Új Magyar Rapszódia - ősbemutató a Margitszigeten


Az ünnepi koncerten elhangzik Tolcsvay László és Béla oratóriuma, a Magyar Mise,aminek 30 éve ugyanott, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon volt a bemutatója. Az augusztus 20-i koncert szólistái között van Miklósa Erika és Janicsák Veca is.
Tolcsvay László szimfonikus zenekarra komponált új műve, az Új Magyar Rapszódia az azóta eltelt időre, a gyorsan változó világra és benne Magyarországra rezonál.


Budapest, 2019. augusztus 18., vasárnap
India Varázsa Fesztivál


A Lélek Palotájában Óbudán bejárhatjuk az érzékek 4 szigetét és átélhetjük az indiai utcák, piacok, templomok hangulatát. Az indiai street food-ok mellett lesz fűszervásár és kézműves piactér, megismerkedhetünk az ájurvédikus konyhaművészettel, lesz jóga és védikus asztrológia, valamint különböző, önismeretről és egészséges életmódról szóló előadások is.


Füzér, 2019. augusztus 17., szombat - augusztus 20., kedd
XVII. Füzéri Várnapok


A háromnapos rendezvényen a füzéri várban középkori hangulat, haditorna bemutatók, középkori játszóház, fafaragás, kovácsolás, kosárfonás és sok más izgalmas program is lesz. A Vásártéren egyik este fellép a Kárpátia, 20-án Pál István Szalonna és bandája koncertezik, majd hajnalig tart a buli a Csűrben.


Balatonboglár, 2019. augusztus 16., péntek - augusztus 20., kedd
Balatonboglári Szüreti Fesztivál


Egyedülálló Tesla-show-val és tüzijátékkalkészülnek augusztus 19-én este Balatonbogláron, de az ötnapos rendezvény többi napján is három színpadon lesznek zenei és szórakoztató programok. Újdonság az utcazenész színpad és a borkínálat: Dél-Balaton mellett az ország többi borvidéke is képviselteti magát a Platán strandon.


Sárospatak, 2019. augusztus 9., péntek - augusztus 18., vasárnap
Zempléni Fesztivál


A tematikus fesztiválnapokat idén Tarcalon és Tolcsván tartják a fesztiválon, ahol folytatódik Hollerung Gábor A megérthető zene című sorozata is, ezúttal az Örömóda bemutatásával, karmesteri magyarázatokkal fűszerezve. Tucatnyi zempléni település koncerthelyszínein és műemlékeiben szól majd a zene a tokaji Fesztiválkatlantól Sárospatakon át a 181 fős Baskó görögkatolikus templomáig.


Budapest, 2019. augusztus 17., szombat - augusztus 20., kedd
32. Mesterségek Ünnepe


A Japánból érkezett díszvendégek bemutatják a kimonók, a legyezők, a kimonók anyagából készült apróbb tárgyak, a japán lábbelik, a kerámiák, a furosiki batyu, a kokesi baba, a kardforgatás, kardkészítés készítését. A hazai és japán látványműhelyek mellett a látogatók maguk is megtanulhatnak japán ecsettel írni, papírt hajtogatni, vagy akár japánosan friss virágot rendezni.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. augusztus 18. vasárnap - 15:29:29