Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 XIII. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Axi-Medica
314731p1.jpg
314731p0.jpg
314731p2.jpg
314731p3.jpg

Cím: 1137 BUDAPEST (XIII. kerület), Katona József. 41. III. em. 16. -  térkép
Email: info@aximedica.hu
Web: www.aximedica.hu
Tel: (1) 782-8583, (30) 651-2686 Fax: (1) 782-1846


 

Nyitva tartás szezonban: H:-P.: 08-18h

Egyéb információ:

Homeopátiás kezelések Budapesti orvosi rendelőnkben.
Nem kell együtt élnie krónikus betegségének fájdalmas, kellemetlen tüneteivel!

Rendelőmben törekszem arra, hogy a betegségeket minél korábban felismerjük, a panaszok hátterében meghúzódó okokat minél pontosabban meghatározzuk, megszüntessük, és ne csak a tüneteket kezeljük. A gyógyítás során a szelíd gyógymódokat részesítem előnyben, mint a homeopátia, Bach-virág terápia, kineziológia, Schüssler-sók.

A Voll-diagnosztika nagy hatékonyságú diagnosztikus és terápiás eljárás, melynek során kevesebb mint 1 óra alatt felmérjük a szervezet aktuális egészségi állapotát: krónikus betegségek okának tisztázására, és megszüntetésére góckutatásra – meghatározhatjuk, hogy milyen vírusok, gombák, baktériumok vannak a szervezetünkben, melyek betegséget okoznak megelozésre, hogy a betegséget már a korai szakaszában felderítsük, amikor még a hagyományos orvos-diagnosztikai eljárással szinte semmilyen elváltozás nem észlelhető. A vizsgálat egészséges embereknek is évente ajánlott!
Meghatározható az a megfelelő homeopátiás, izopátiás gyógyhatású szer, mellyel a kezelés során felszámoljuk a szervezetben gyulladást kiváltó kórokozókat kimutathatók a foggócok, valamint a szájba került idegen anyagok (pótlások) zavaró hatásai meghatározhatók az allergiateszt elvégzésével azok az élelmiszerek, nehézfémek, adalékanyagok, melyek allergiás tüneteket (ekcéma, emésztési zavarok) okoznak.

Szakterületeink: Homeopátia, Endokrinológia, Góckutatás, Kineziológia, Alternatív terápia, Dietetika, Voll-Diagnosztika, EAV-diagnosztika, Bach-virágterápia, Akkupúnktura.Axi-Medica - BUDAPEST (Szolgáltatás: Egyéb)


Axi-Medica - Hungary - BUDAPEST (Travel Service: Others)


Axi-Medica - Ungarn - BUDAPEST (Reiseleistung: Sonstiges)2024. június 25. kedd - 04:45:30