Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Népszerű úticélok még a régióban:
Pécs, Kaposvár, Mohács, Szekszárd, Harkány, Igal, Orfű, Paks, Siklós, Szigetvár, Barcs, Bóly, Bonyhád, Dombóvár, Komló

 Szekszárdon:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Babits Mihály Kutúrális Központ Szekszárd
304126m0.jpg

Cím: 7100 Szekszárd, Szent István tér 10. -  térkép
Email: info@szekszardagora.hu
Web: szekszardagora.hu/
Tel: (74) 529-610 Fax: (74) 511-248, (74) 529-615


 

Nyitva tartás szezonban: hétköznapokon 8-20 óráig szombaton 8-18 óráig vasárnap zárva Mozi és jegypénztár: a hét valamennyi napján 14-20 óráig munkaszüneti napokon zárva A nyitva tartási idő a rendezvényektől függően módosulhat.

Egyéb információ:

A Babits Mihály Művelődési Ház és Művészetek Háza Tolna megye legnagyobb közművelődési centruma. Közösségi színtereivel, sokszínű kulturális kínálatával 35 éve szolgálja Szekszárd, az ország legkisebb megyei jogú városának művelődni és szórakozni vágyó lakóit.
600 fős színházterme a város "befogadó színháza", ahol a vidéki és fővárosi társulatok bérletes rendszerben mutatják be legváltozatosabb műfajú előadásaikat. Pódium műsorok, zenés-táncos darabok, komoly- és könnyűzenei estek, koncertsorozatok, színes gyermek- és ifjúsági programok, jelentős képző- és iparművészeti kiállítások, műsoros előadások várják a betérőket, óvodásoktól a nyugdíjas korúakig. A ház helyi, regionális és nemzetközi fesztiválok házigazdája, nagy tömegeket megmozgató rendezvények szervezője. Közösségek, művészeti csoportok, egyesületek tucatja működik falai között.
Az intézmény az általános műveltség, az ízlés formálása és az életminőség folyamatos javítása ügyét szolgálja egész tevékenységével, mely küldetés a részegységek munkájában ölt testet. Így Művelődési Ház, Művészetek Háza, Gyerekek Háza, Polip Ifjúsági Iroda, Tourinform Iroda, Panoráma és ART mozi.


Babits Mihály Kutúrális Központ Szekszárd - Szekszárd (Látnivaló: Művelődési ház)


Babits Mihály Kutúrális Központ Szekszárd - Hungary - Szekszárd (Sight: Cultural Centre)


Babits Mihály Kutúrális Központ Szekszárd - Ungarn - Szekszárd (Sehenswürdigkeit: Kulturhaus)2021. október 28. csütörtök - 20:21:22