Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 XXII. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Baldachin
314525p1.jpg
314525p0.jpg
314525p2.jpg
314525p3.jpg
314525p4.jpg

Cím: 1223 BUDAPEST (XXII. kerület), Rákóczi út 14/B
Email: info@baldachin.hu
Web: www.baldachin.hu​
Tel: (30) 961-1233


 

Egyéb információ:

Cégünk 21 éve működik a függöny, lakás textil, lakberendezés szakmában, ez idő alatt nagy tapasztalatot és óriási gyakorlatot szereztünk.

Vevőink visszajelzései alapján is érezzük, hogy fő erősségünk a személyre szóló szaktanácsadás, amely kiterjed a berendezésére is, de természetesen fő tevékenységünk a függönyözés. Ehhez rendelkezünk nagy-nagy anyagválasztékkal, mely minden stílust magában foglal a klasszikustól a retroig, az organzától, a selymen keresztül a szövetig. Különleges kiegészítők, zsinórok, bortnik, kikötők segítik az apró részletek tökéletes összhatását.

Speciális igényeknek is állunk elébe, akár black out (teljesen fényzáró, fényvisszaverő), akár tűzbiztos (nem terjed a tűz a lakásban a függönyből), akár scath guard (szennytaszító) anyagról legyen is szó.

A függönyök működtetéséhez a legmodernebb karnis szerkezetek segítenek, a legszélesebb igények, például laproló, vagy lapfüggöny megoldások kielégítéséhez is, akár motorosan működtetve.

A lakás harmóniájához hozzátartozó kiegészítők is rendelkezésre állnak; szőnyegek, faliképek, ágytakarók, párnák, tapéták stb., mintában, anyagban összehangolva.

Specialitásunk a függöny anyagából iparművész munkatársunk egyedi faliképeket készít, textilfestő iparművész pedig gyönyörű, egyedi alkotásaival segíti a lakberendezést.
 Baldachin - BUDAPEST (Szolgáltatás: Üzlet, kölcsönző)


Baldachin - Hungary - BUDAPEST (Travel Service: Shop, Loaning Shop)


Baldachin - Ungarn - BUDAPEST (Reiseleistung: Geschaft, Verleichstelle)2024. június 14. péntek - 13:24:48