Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Pécs, 2019. november 24., vasárnap
Kvázikristály-építés Pécsen


Az óriásépítés során bepillantást nyerünk a kvázikristályok különleges világába: felépítjük őket, megcsodáljuk szépségüket és megismerkedünk különleges szimmetriáikkal. Kapcsolódj be Te is a matematikai testépítésbe Pécsen a Zsolnay-negyedben, segíts a csapatnak felépíteni a kvázikristályokat!


Budapest, 2019. november 23., szombat - november 24., vasárnap
Társasjátékok Ünnepe


A Társasjátékok Ünnepe a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja, amelyen gyerek-, családi, felnőtt-, logikai, fejlesztő-, parti-, stratégiai játékokkal, illetve társasjátékokkal lehet megismerkedni. A játékokat játékmesterek mutatják be a Lurdy házban, Budapesten. Sok játékot ki is lehet próbálni önállóan családdal, barátokkal vagy játékmesterek segítségével.


Budapest, 2019. november 22., péntek - november 23., szombat
Hiúz gála és forgatag


Pénteken a Természettudományi Múzeumban kiderül, ki nyerte a hiúzos filmplakát-tervező versenyt és az is, hogyan lehet kamerákon keresztül megfigyelni a nagyragadozók életét. Mindkét nap természetismereti vetélkedőkkel és játékokkal, valamint Szalóki Ági- és Gryllus Vilmos koncerttel várnak a múzeumban. Részletes program.


Tata, 2019. november 29., péntek - december 1., vasárnap
Tatai Vadlúd Sokadalom


A Tatai Vadlúd Sokadalommal a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszöntjük. Igazi ünnep ez minden természetbarát számára. Olyan ünnep, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sok ezernyi vadlúd gondoskodik, a vendégek pedig mi, emberek vagyunk.
A rendezvénynek helyszínt adó Öreg-tó olyan különleges madár-pihenőhely, melyet egy város szinte teljesen körülvesz.


Badacsony, 2019. november 23., szombat - november 24., vasárnap
Gasztrohegy Badacsonyban - Szárnyasok hétvégéje


Badacsony szárnyal – Szárnyasok hétvégéje! Hagyományos és nem hagyományos ételeket kerekít séfjeink szárnyaló fantáziája: csirke, pulyka, fácán, kacsa, liba, gyöngytyúk, kakas, galamb a tányéron mindenféle formában. Jól fognak esni a fogások mellé a tartalmas fehérborok!


Budapest, 2019. november 23., szombat - november 24., vasárnap
9. Járatlan Utakon Fesztivál


A fesztivál összehozza Magyarország független utazóit, akik különleges helyekre jutottak el, vagy érdekes vagy extrém módon utaztak. Ők tartanak képes élménybeszámolókat, adnak ötleteket, tanácsokat és inspirációt az érdeklődőknek.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. november 21. csütörtök - 15:35:11