Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Balatonmagyaródon:   Szállás - Látnivaló - Szolgáltatás

Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum
(Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság)
040486m0.jpg

Lehetőségek

Ajándéküzlet

Mozgáskorlátozottaknak

Parkoló


Cím: 8753 Balatonmagyaród, Kápolnapuszta határában -  térkép
Email: bfnp@bfnp.kvvm.hu
Web: www.bfnpi.hu
Tel: (87) 555-291, (30) 287-0249


 

Nyitva tartás szezonban: IV.01.-X.31.: 09-sötétedésig

Egyéb információ:

A Magyarországon őshonos bivaly fajbemutatásának központja. A telep fontos szerepet játszik a hazánkban őshonosnak számító bivaly fennmaradásában, génállományának megőrzésében. Interaktív kiállítás, távcsövek, kilátópontok, pihenőhelyek és a bivalyokat bemutató tanösvény várja az érdeklődőket.
A fogadóépület kiállítása a Kis-Balaton élővilágát mutatja be. Az istállóban a bivalytartás régi eszközei és az állattartásról régi fotók láthatóak. A bivalyokat tavasztól-őszig a bemutatóhelyről induló 1,5 km-es sétaút bejárásával lehet megnézni. A 30 hektáros területen 200 bivaly él. Télen az istállóban láthatók.
A fogadóépületben lehetőség van kiadványok, ajándéktárgyak megvásárlására illetve frissítők fogyasztására.

Lehetőségek: Ajándéküzlet, Mozgáskorlátozottaknak, ParkolóKápolnapuszta, Bivalyrezervátum (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Balatonmagyaród (Látnivaló: Nemzeti park)


Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Hungary - Balatonmagyaród (Sight: National Park)


Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Ungarn - Balatonmagyaród (Sehenswürdigkeit: Nationalpark)2024. április 15. hétfő - 18:11:53