Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 V. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
Fesztivál

Rendezvény kezdete:
2018. november 9., péntek
Rendezvény vége:
2019. január 1., kedd

BUDAPEST Vörösmarty tér
WEB: budapestkaracsony.hu


November 9-én, pénteken megnyitja kapuit az Európa tíz legszebbje között jegyzett Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, és ezzel kezdetét veszi az ünnepi készülődés Budapesten.

Miben egyedi a Vörösmarty téri vásár?

Abban, hogy szakmai zsűri választja ki azokat a magas minőségű termékeket, amelyeket bemutathatnak és árusíthatnak a rendezvényen.
 

Itt az ajándéknak szánt kézműves termékeket maguk a kézművesek árusítják. Így nemcsak a portéka kerül a vevőhöz, hanem az alkotó személyiségéből is egy darab.


A kézművesek ugyanazon az áron kínálják a portékájukat, ahogyan egész évben. Folyamatosan követik a trendeket, a saját és egyedi stílusukkal ötvözik, színesítik a modern formákat, művészi elemeket.
 

Gasztrokínálat

A hagyományos és újragondolt karácsonyi ételek és italok: a szálkamentes halászlé, faszénen sült pisztráng, egész malac sütve és lúdmáj kolbász is szerepel a vásár étlapján.

Illatos kürtöskalács és sült gesztenye, kézműves édességek, csokoládé, marcipán, flódni, bejgli, és rétes is kapható majd a forgatagban. Az illatos adventi italok széles választéka is várja a nézelődőket: lesz málnapálinkás puncs, krampampuli, illatozó forralt bor, vagy akár meleg meggyes sör is.
 

Zenei programok

A vásár ideje alatt a közönséget csaknem 160 nívós program várja. A színpadon népzenei, jazz, crossover, alternatív, blues, soul koncertek váltják egymást hétköznaponként és hétvégén egyaránt. A gyerekeket szombat-vasárnap bábszínházzal és zenés-táncos előadásokkal szórakoztatják a színpadon, a kézműves játszóházban pedig óvodás és iskolás csoportoknak, illetve a térre kilátogató családoknak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.
  

Hagyomány

A Nyitott Műhely keretében a helyszínre telepített hagyományos kovácsműhelyben a kovácsmesterség kulisszatitkaiba avatják be a közönséget.Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
1.kép

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
2.kép


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - BUDAPEST (Program: Fesztivál)


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - Hungary - BUDAPEST (Program: Festival)


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Festival)2019. augusztus 23. péntek - 06:20:21