Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 XIV. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

CeramiCafe
314371p0.jpg
314371p1.jpg
314371p2.jpg
314371p3.jpg
314371p4.jpg

Lehetőségek

Ajándéküzlet

Eszpresszó vagy drinkbár

Gyermektábor

Programszervezés

Rendezvényszervezés

Parkoló


Cím: 1146 BUDAPEST (XIV. kerület), Ajtósi Dürer sor 19-21.1 em 25-26.
Email: ceramicafe.bp@gmail.com
Web: www.ceramicafe.hu
Tel: (20) 563-6036


 

Nyitva tartás szezonban: K:-P:12-20h, Szo: 10-20h

Egyéb információ:

Ha nálunk időzöl, nem maradsz étlen-szomjan. Alkotás közben egyél-igyál kávézónk kínálatából. Akár a saját csészédből. VIP vendégünk lehetsz, ezért kedvezményeket kapsz és saját bögrét tarthatsz nálunk. Minden héten sorsolunk, a legszebb alkotásokat azonnal jutalmazzuk.

 

Festő műhely

Fess kerámiát! Válassz a nálunk fellelhető változatos formákból, tervezz hozzá dekort, vagy csak használd a számodra odakészített mintákat, sablonokat. Mi végig ott leszünk, hogy segítsünk neked, ha elakadnál, vagy ha csak egy kis bátorításra vágynál. Készíts olyat, amit ha használsz, eszedbe jut az öröm amit az elkészítése közben éreztél. Ajándékozd el, mert a saját kezűleg készített tárgyak a legértékesebbek.

Csapatépítő tréningek

A kerámiafestés, agyagozás és kisplasztikázás mint csapatépítő tevékenységek, külföldön már jól bevált és alkalmazott módszerek közé tartoznak, melyet már nálunk is elérhettek.

Ezeken a tréningeken művészi eredmények születhetnek és új oldaláról ismerhetik meg egymást a munkatársak.

Ha kollégáid, vagy csapatod tagjait közelebb akarod hozni egymáshoz egy nem mindennapi környezetben, nem mindennapi feladattal, kidomborítva kreativitásukat és egyéni értékeiket, akkor gyertek hozzánk egy jó hangulatú és egyben értékes csapatépítő tréningre. A program végén nem csak az együttműködés javulása lesz érezhető, hanem saját alkotásokkal is gazdagodtok.

 

Az alkotás öröméért!

 

Gyerekprogramok

Kismesterek:   Gyermek kerámia tanfolyam                          Kedd, szerda 16.30-18.00h

 

Agyagos műhely

Az agyaggal megismerkedni, olyan mint a legjobb barátoddal először találkozni, mintha mindig is ismerted volna. Puha, selymes, megtartja a kezünk nyomát, ha formába öntjük, akár még ezer év múlva is változatlan maradhat. Magasra építhetjük, karcolhatunk bele, minden a mi lenyomatunk, elképzeléseink megkövesedései.

A gyermek, aki még csak próbálgatja magát, megéli hogyan válik valósággá a keze munkája, ereje, fantáziája megtestesül, akár még lelket is lehelhetne belé.

 Belekarcolja a nevét. Az agyagba írni, még a papíron nehezen boldoguló gyerekeknek is élmény, nem megmérettetés. Olyan mint  a vízparti sétán a homokba írni, belerajzolni a napot, a madarat, körberajzolni magunkat.

Felnőtt foglalkozások

Porcelán festés

 

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz, porcelán festő technikákkal, stilusokkal. Profi anyagokat (nemesfém preparátumok és lüszterek...) és eszközöket próbálhatsz ki. A tanfolyamon máz alatti és feletti festési technikákkat is kioróbálunk. Gyönyörű tárgyak születnek a kezed alatt.

Felnőtt kerámia tanfolyam


Lépésről-lépésre ismerkedés az agyagozás művészetével. Széleskörű technikai ismeretek.Korongozás. Agyag élmény  és üdítő társasági program.

A tanfolyamok bármikor elkezdhetőek abba bármikor lehet csatlakozni hisz minden alkalommal más-más témakört érintünk.  (A bérlet segítségével betegség vagy hiányzás esetén sem veszik el a befizetett összeg.)

Minden kézműves foglalkozáson törekszünk arra, hogy a saját elképzelések valósuljanak meg az alkotásokban.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

 

Betty Edwards a jobb agyféltekés rajz módszertan kidolgozója szerint „a rajzolás és a festés nem velünk született képesség, hanem bárki képes elsajátítani".

 

Roger W. Sperry tanulmány szerint az emberi agy kétfajta gondolkodásmódot alkalmaz. A bal agyfélteke „dolga” a verbális, logikus, racionális, elemző stb. folyamatok vezénylése, addig a jobb agyfélteke felel a non-verbális, észlelő, vizuális, intuitív, kreatív, és holisztikus szemléletért.

A jobb agyfélteke működésének fejlesztését használó rajztanítási módszert Betty Edwards amerikai rajztanár és Dr. Roger Sperry agykutató dolgozták ki amerikában. A módszer alkalmazásával nem csak rajzolni tanulunk meg, hanem fejlesztjük azokat a készségeket is, amiért a jobb agyfélteke felel, úgymint a koncentráló képesség, probléma-megoldó készség és kreativitás (gyerekeknél tanulási készség javulása és diszlexiás problémák enyhülése). 

A rajztanfolyamhoz előképzettség nem szükséges.

Rendezvényeink:

 • Születésnapi buli
 • Leánybúcsú
 • Osztálytalálkozó
 • Turista program
 • Csajos parti
 • Social club
 • Randihely
 • Ünnepnapok
 • Családi összejövetelek
 • Céges rendezvények
 • Lehetőségek: Ajándéküzlet, Eszpresszó vagy drinkbár, Gyermektábor, Programszervezés, Rendezvényszervezés, Parkoló  CeramiCafe - BUDAPEST (Szolgáltatás: Egyéb)


  CeramiCafe - Hungary - BUDAPEST (Travel Service: Others)


  CeramiCafe - Ungarn - BUDAPEST (Reiseleistung: Sonstiges)  2024. február 26. hétfő - 21:21:11