Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 XIV. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Fővárosi Palotakoncertek 1. hangverseny: Hegedűvarázs
Zene, koncert

Rendezvény időpontja:
2017. december 3., vasárnap

BUDAPEST Stefánia Palota
WEB: jegy.hu
Email: lacampanella1@hotmail.com


Fővárosi Palotakoncertek címmel indította útjára legújabb koncertsorozatát a Magyar Kamarazenekar, amelynek keretén belül az együttes Budapest patinás palotáiban ad koncerteket 2017-2018 során, egyúttal megismerteti a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. A sorozat első állomásának helyszíne a Stefánia Palota, ahol Hegedűvarázs címmel az épület miliőjének megfelelő, gyönyörű műsorral várják az érdeklődőket. A koncertmester Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész.

A műsoron elhangzik többek között: Gustav Holst: St. Paul’s Suite Op. 29. No. 2;
                                                               Mendelssohn: h-moll vonósszimfónia;
                                                               Mozart: D-dúr divertimento  K.136;
                                                               Zsoldos Béla: Movie

Jegyek kaphatók a Jegy.hu jegyiroda hálózatában 2990 Ft-os egységáron.

A Magyar Kamarazenekar tagjai a hazai, élvonalbeli komolyzenei szakma jeles képviselői, akik mögött több évtizedes szakmai képzés és múlt áll. Az együttes alapítója, vezetője és hangversenymestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész. A Zenekar világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt, többek között a Kossuth-díjas Baráti Kristóffal, a moszkvai Paganini versenyen győztes, virtuóz hegedűművésszel, a Kossuth-díjas Bogányi Gergely zongoraművésszel, vagy Mischa Maisky világhírű csellóművésszel. 

A Magyar Kamarazenekart mind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek, többek között a Zeneakadémia rendszeres fellépője. Repertoárjában fellelhető a klasszikus zene- és operairodalom jelentős része, de egyéb zenei műfajokban is otthonosan mozog. A Zenekar céljai között szerepel a magyar vonós hagyományok ápolása, és a magyar zenekultúra terjesztése Magyarországon és nemzetközi szinten. 

Bánfalvi Béla hegedűművész évek óta nagy sikerrel irányítja az együttest. A zenekarvezető az Állami Hangversenyzenekar és a Budapesti Vonósok koncertmestere volt. Együtteseivel bejárta a világot, közel ötven lemeze jelent meg. Munkásságáért többek között Liszt-díjjal, Bartók-Pásztory-díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki. Fővárosi Palotakoncertek 1. hangverseny: Hegedűvarázs
1.kép


Fővárosi Palotakoncertek 1. hangverseny: Hegedűvarázs - BUDAPEST (Program: Zene, koncert)


Fővárosi Palotakoncertek 1. hangverseny: Hegedűvarázs - Hungary - BUDAPEST (Program: Cabaret, Concert)


Fővárosi Palotakoncertek 1. hangverseny: Hegedűvarázs - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Konzert, Musikprogramm)


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2018. szeptember 25. kedd - 07:32:07