Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Móron:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Geszler Családi Pincészet
314369po.jpg
314369p4.jpg
314369p5.jpg

Lehetőségek

Borozó

Borturizmus

Programszervezés

Szüreti program

Rendezvényszervezés


Cím: 8060 Mór, Zrínyi u. 25.
Tel: (20) 552-7030


 

Parkoló: 1 db

Egyéb információ:

 

  A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek. A szőlő, a bor körüli minden feladaton ott van a kezünk nyoma, a móri bor szeretete és tisztelete, ezt az ősi rajongásunkat adjuk át a borkóstolókon is a vendégeinknek felszabadult, vidám hangulatban, ahogy ezt láttuk apáinktól, nagyapáinktól, dédapáinktól…
Mert ha a dugó kikerül a palackból, akkor lehet igazán megismerni minket, a borvidéket és így lesz egy pár órás programból egy maradandó élmény mindannyiunknak, reméljük Önöknek is, és nekünk is, mert nagyon szeretjük a társaságot, az ízes beszélgetéseket.

Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól, Zrínyi utcai 40 fős „kispincénk” családi örökség, ebben a több mint 200 éves sváb borkóstolópincében megállt az idő, hagyományos pince hagyományos sváb berendezésekkel: tiszta szobával, présházzal, bálványpréssel, a pincében fahordókkal, a szőlődomb tetejére állva Vénhegyre, Vértesre néző panorámával.
A domb másik oldalán pedig egy szintén legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített „nagypincénk” (volt Kossuth Pince) ami egy modern látványborászat, alsó szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 75 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerti pavilon résszel, csodás Bakonyra néző panorámával.

Két pince, két stílus, a Geszler Családi Pincészetben minden korosztály remekül ki tud kapcsolódni és borral, Mórral feltöltődve tudja vinni magával a móri borok jó hírét.

 

Lehetőségek: Borozó, Borturizmus, Programszervezés, Szüreti program, RendezvényszervezésGeszler Családi Pincészet - Mór (Szolgáltatás: Borászat, borozó)


Geszler Családi Pincészet - Hungary - Mór (Travel Service: Wine Bar)


Geszler Családi Pincészet - Ungarn - Mór (Reiseleistung: Weinstube)2019. november 18. hétfő - 01:31:30