Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Szigliget, 2017. október 21., szombat - október 23., hétfő
Szigligeti Süllőfesztivál

Az őszi Balaton festői díszletei közt frissen sült süllőt ropogtathatunk, háttérben a szigligeti várral. Számtalan variációban készül majd a balatoni hal Szigligeten, a hagyományos verziók mellett szokatlan ízpárosításokkal is. Jobbnál jobb balatoni borokkal öblíthetjük le az ételt, miközben népzenészek fokozzák a hangulatot..


Bogács, 2017. október 21. szombat
VII. Tárcsás Ételek Fesztiválja

Az ország különböző pontjairól érkezett csapatok tárcsán, valamint szabadtűzön készült ételkülönlegességeivel várnak minden érdeklődőt Bogácson! Levestől a desszertig bármi készülhet, ha a tárcsán sül-fő. A kihagyhatatlan bogácsi pincesor és a bükkaljai borok után a termálfürdőben is csobbanhatunk egyet.


Budapest, 2017. október 19., csütörtök - október 22., vasárnap
Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Az első Margó-díjat Totth Benedek, a tavalyit Milbacher Róbert nyerte és idén is kiderül, kié a legjobb (első) prózakötet. A Tesla Budapestben találkozhatunk Al Ghaoui Hesnával, Bödőcs Tiborral, Parti Nagy Lajossal és Péterfy Gergellyel is.

.


Hortobágy, 2017. október 20., péntek - október 23., hétfő
Daruünnep a Hortobágyon

A műemlék Hortobágyi Csárda és a vásári vendéglátósok a Darukonyha receptverseny győztes fogásaival készülnek. A kicsik számára jelmezes Darujátszóházat rendeznek Hortobágyon. Este csillagászati bemutatót, lampionos csónakázást, zenés vacsoraprogramot kínálnak a vendégeknek. Darulesre hajnalban, este vagy napközben is indulnak túrák, nem csak gyalogosan, hanem biciklivel és kisvonattal is.


Békéscsaba, 2017. október 19., csütörtök - október 21., vasárnap
Csabai Kolbászfesztivál

Minden csabai férfiember vallja, ha nem is az övé mindig a leghosszabb és a legvastagabb, de a sajátja a legjobb. Abba szeret beleharapni, és büszkélkedik vele vendégei előtt is, mert annak a legjobb az íze.


Magyarország, 2017. szeptember 25., hétfő - november 12., vasárnap
Múzeumok Őszi Fesztiválja

Idén ősszel több mint 90 hazai településen 150 múzeum várja nyitott ajtókkal és színes programokkal vendégeit országszerte a 2017. szeptember 25-től november 12-ig tartó Múzeumok Őszi Fesztiválján.


Szeged, 2017. november 10., péntek - november 11., szombat
Szegedi Jazz Napok

A Szegedi Jazz Napok minden  évben  a  műfaj  kiemelkedő  hazai  eseménye, melyet a live-jazz valódi értékei, a minőségi koncertek, az igényes művészválasztás, az eredeti és virtuóz muzsikusok tettek ismertté. Az idei sztárvendég Harold Mabern, akit a hard-bop egyik legjelesebb zongoristájaként tartják számon.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2017. október 20. péntek - 23:44:01