Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Gyula, 2017. március 31., péntek - április 2., vasárnap
VII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

Sonkaszobrászat és sonkasaccolás is szerepel a programban, ahol megemlékeznek híres gyulai hentesekről is. A gyulai vár mellett szakmai bemutatókat és sonka- és kolbászkóstolókat is tartanak, és megismerhetjük a gyergyószentmiklósi ételeket is. A gyerekek a vidámpark és a népi játékok mellett akár a kölyök kolbászkészítési bemutatóra is nevezhetnek.


Szigliget, 2017. április 15., szombat - április 16., vasárnap
Szigligeti Várkapunyitó

A Balaton tavasszal is vár! A szigligeti vár szezonnyitóján a Nyugati Gyepűk Pajzsa Haditorna Egyesület, a Fekete Hollók Rendje és a Gyulaffy László Hagyományőrző Bandérium is fellép. A harcászati- és fegyverbemutatók mellett néptánc, reneszánsz és középkori zene, solymászbemutató is lesz Szigligeten.


Székesfehérvár, 2017. április 8., szombat
Fehérvári Halünnep

A horgász- és főzőversenyen ismert színészek, többek között Reviczky Gábor és Trokán Péter is részt vesznek. A horgászversenyekre férfi, női és gyerek kategóriában lehet indulni, fenekezős vagy úszós módszerrel. A főzésre csapatokat várnak, akik halászlevet vagy egyéb halételt készíthetnek Székesfehérváron.


Füzér, 2017. április 16., vasárnap - április 17., hétfő
Tavaszi Várkaputárogató Füzér várában

A két napos tavaszköszöntő lovagi tornákkal, kézműves foglalkozásokkal, toborzókkal, középkori életképekkel és tárlatvezetésekkel együtt várja a vendégeket Füzér várában, ahol történelmi játszótéren, hadi bemutatókon, középkori életképeken keresztül mutatjuk be a füzéri vár mindennapjait.


Badacsony, 2017. április 8., szombat - április 9., vasárnap
Jótékonysági Élményautózás Badacsonyban

A belépés díjtalan, a szervezők adományokat és tombolatárgyakat elfogadnak. A látványos felvonulás 10 órakor kezdődik Badacsonyban, majd lehetőség van kipróbálni az autókat és motorokat. A Tűzoltóság roncsvágási kalanddal készül, lesz kerékszerelő verseny, modellezési bemutató és tombolasorsolás is. A napot szabadtéri retro diszkó zárja.


Budapest, 2017. március 31., péntek - április 23., vasárnap
Budapesti Tavaszi Fesztivál

Az idei fesztivál egyik témája a 150 éve megkötött kiegyezés és a dualizmus kora, amihez divatpályázat is kapcsolódik. De a kínálat ennél szélesebb: art deco épületektől (#felafejjelbudapest) Antigoné-előadáson és Veiszer Alinda-beszélgetéseken át a magyar jazz ünnepéig terjed.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2017. március 27. hétfő - 06:49:06