Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 V. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Govinda Vegetáriánus és Vegán Étterem
202035j.jpg
202035j4.jpg
202035j3.jpg
202035_govinda.jpg

Lehetőségek

Vegetáriánus


Összes férőhely: 42 fő
Cím: 1051 BUDAPEST (V. kerület), Vigyázó Ferenc u. 4.
Email: govindaetterembudapest@gmail.com
Web: www.govinda.hu
Web: Govinda Vegetáriánus és Vegán Étterem
Tel: (1) 797-9373


 

Fekvés: Központi

Elfogadott hitelkártyák: összes

Egyéb információ:

A Govinda éttermek a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége - világszerte pedig a Krisna-tudatú Hívők Nemzetközi Közössége - saját márkájú étteremlánca. A Govinda éttermek megalakulásához erősen hozzájárult a '70-es évek spirituális fellendülése, a zöld és vegetáriánus mozgalmak erősödése, amely nagyban köszönhető az indiai utazó szerzetesnek, és a Nemzetközi Közösség alapítójának, Śrīla Prabhupādának. Prabhupāda az erőszakmentességen nyugvó vegetarianizmus népszerűsítése céljából kérte tanítványait arra, hogy minden nagyobb városban alapítsanak vegetáriánus éttermeket, táplálkozási alternatívát nyújtva az egyre szaporodó húst felszolgáló éttermekkel szemben. A Govinda így a világ első nagyszabású vegetáriánus étterem-hálózata. Ma, 50 évvel később már több mint 110 Govinda étterem népszerűsíti szerte a világon a tiszta, vegetáriánus ízeket.

Kínálatunk

A Govinda éttermek palettáján szerepelnek hagyományos indiai fogások, lakto-vegetáriánus és vegán ételek, amelyek hús-, hal-, tojás-, gomba és hagymamentesek. Így kínálatában mindig megtaláljuk:

  • a hüvelyesekből készült tápláló leveseket, dhālokat,
  • a különféle zöldségszószokat, subjikat,
  • a sült sós csemegéket, pakorákat,
  • az emésztésjavító édes-csípős szószokat, csatnikat,
  • köreteket, rizsféléket,
  • édességeket,
  • gyógyteákat és limonádékat.

A gluténérzékenyek szintén jó eséllyel találnak itt maguknak gluténmentes fogásokat.

Táplálkozási kultúra

Az Ájurvéda, India ősi táplálkozás- és orvostudományának előírásai szerint a tányérunkon mind a hatféle íznek (savanyú, keserű, édes, sós, csípős, fanyar) és különféle színű ételeknek jelen kell lenniük, legalább a főétkezésben. A Govinda éttermek menükínálatában ezért mindig a teljes íz- és színpaletta szerepel, hogy igazán sokrétű és egészséges ételeket fogyaszthassunk.

A Govinda éttermekben a világ legtisztább főzési hagyományával találkozhatunk, ahol kiemelten figyelnek az ételek és a körülmények magas minőségére, tisztaságára. Bárhol is járunk, a Govinda éttermekben azonos sztenderdek mellett, azonos minőséget és széles kínálatot találunk, így külföldön is a legjobb választás, hogy felkeresésük.

Lehetőségek: VegetáriánusGovinda Vegetáriánus és Vegán Étterem - BUDAPEST (Szolgáltatás: Étterem)


Govinda Vegetáriánus és Vegán Étterem - Hungary - BUDAPEST (Travel Service: Restaurant)


Govinda Vegetáriánus és Vegán Étterem - Ungarn - BUDAPEST (Reiseleistung: Restaurant)2023. december 8. péntek - 10:42:13