Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Alsóörsön:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Harley-Davidson Open Road Fest
Fesztivál

Rendezvény kezdete:
2018. június 6., szerda
Rendezvény vége:
2018. június 10., vasárnap

Alsóörs Pelso Kemping
WEB: www.openroadfest.hu
Email: info@openroadfest.hu


Idén is hamisítatlan rockkoncerteken engedheted majd ki a gőzt június 6. és 10. között. A Harley-Davidson Open Road Fest színpadára lép a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda és az Open Road Fest szűz Leander Kills is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

Idén sem lesznek unalmas üresjáratok, hiszen nemcsak a zenei fellépők tüzelik fel a hangulatot, hanem azok a tehetségek is, akik a fizika törvényeit meghazudtolva, sokszor a gravitációnak ellentmondva szórakoztatnak majd minket lóháton, motorra vagy biciklire pattanva, vagy éppen egy nagy-teljesítményű fűrésszel zsonglőrködve.

Rodeó hangulat a Balaton partján

A fesztivál történetében először nemcsak vasparipák vágtáznak majd a területen, hiszen a Rodeo Team izgalmas lovas trükkökkel készül. Az akrobatikus, gyakran nyaktörő mutatványok igazi rodeó hangulatot idéznek a tópartra, amelyek során ló és lovas tökéletes összhangban mozogva mond ellent a fizika törvényeinek. Készüljetek, izgalmas lesz!

Fából vasparipás – A STIHL megint nagyot húz

Gáborecz István, mint azt sokan tudjátok, tavaly egy életnagyságú motort faragott ki, amely később Alsóörsön, köztéri szoborként kihelyezésre került. A művész most emeli a tétet és idén a fa motorhoz egy motoros párt is életre kelt fából a szemünk előtt. Ezen kívül a STIHL programhelyszínén két saját Timbersports versenyzője tart majd rövid bemutatókat, lesz motor kontra láncfűrész hangerőverseny egy Hot Saw főszereplésével és természetesen a motormosás sem marad el.

Viszlát gravitáció!

A Gravity Academy csapata már többször bizonyította, hogy motor nélkül is méltó résztvevője a fesztiválnak. A srácok négy különböző sportágat ötvözve mutatnak be extrém szaltókat, lélegzetelállító ugrásokat és pörgéseket egy- és kétkeréken, vagy éppen kerekek nélkül. A számos hazai és nemzetköz díjat elnyerő társaság ezúttal is a gravitációnak fittyet hányva szórakoztat majd.

Nyaktörő mutatványok Erdős Csaba főszereplésével

Természetesen az idei Open Road Fest programja nem lenne teljes hazánk legismertebb motoros kaszkadőrének mutatványai nélkül. A félelmet nem ismerő Erdős Csaba ezúttal is kezes báránnyá szelídíti a vasszörnyeteget és újabb lehetetlennek tűnő mutatványokkal kápráztatja el a közönséget. Szombaton Angyal Zoltán veszi át a stafétát, aki mennyei magasságokba emeli majd a tétet, mutatványaival vérfagyasztó pillanatokat okozva.

Gépszörnyek a levegőben is

Nemcsak földön és a talaj közelében száll majd az adrenalin. Veres Zoltán Európa bajnok, többszörös világbajnoki helyezett és Guinness rekorder pilóta ugyanis ezúttal is meghódítja a fesztivál légterét. A specialitásnak számító orsózás ezúttal sem marad majd el, de biztos, hogy számos egyéb meghökkentő mutatvány várja még a nagyérdeműt. Ugye, te sem maradsz le róla?

 Harley-Davidson Open Road Fest
1.kép

Harley-Davidson Open Road Fest
2.kép


Harley-Davidson Open Road Fest - Alsóörs (Program: Fesztivál)


Harley-Davidson Open Road Fest - Hungary - Alsóörs (Program: Festival)


Harley-Davidson Open Road Fest - Ungarn - Alsóörs (Veranstaltung: Festival)2019. január 16. szerda - 04:35:36