Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Hortobágyon:   Szállás - Látnivaló - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.

Cím: 4071 Hortobágy, Máta major 48.
Email: info@hortobagy.eu
Email: turizmus@hortobagy.eu
Tel: (52) 589-110, (52) 589-122


 

Egyéb információ:

A világörökség részévé vált első magyar nemzeti park több mint nyolcvanezer hektáron terül el. Legelőit közel kilencezer marha, ötvenezer juh, négyszáz ló és kétszáz bivaly járja. A más életformákkal csábítva fojtogató környezet dacára itt még több mint kétszáz pásztor foglalkozik legeltető állattartással.

A Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. a nemzeti park területén természetvédelmi fenntartási feladatokat végez.
A Nonprofit Kft. e lebilincselő, egyedi szépségű tájat, a tiszta vizet, a tiszta levegőt és a puszta természeti értékeit megőrizve többszörösére növelte a régi magyar haszonállatok (szürke marha, nóniusz ló, hortobágyi racka, mangalica, házi bivaly) hortobágyi állományait. A fejlesztések eredményeként itt található a magyar természetvédelem génbanki állatállományának több mint fele.Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. - Hortobágy (Látnivaló: Nemzeti park)


Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. - Hungary - Hortobágy (Sight: National Park)


Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. - Ungarn - Hortobágy (Sehenswürdigkeit: Nationalpark)2023. december 8. péntek - 14:03:35