Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Kalocsán:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Kalocsai Porcelán Manufaktúra
311748_1.jpg
311748p1.jpg
311748p0.jpg

 

Egyéb információ:

Köszönjük érdeklődését cégünk iránt, és ezúton szeretnénk meghívni Önt egy rövid üzemlátogatásra. A porcelánfestő üzemet 1971-ben alapították, azóta arra törekszünk, hogy magas színvonalon ötvözzük Kalocsa és környéke több száz éves, világhírű, színpompás népművészetének legnemesebb hagyományait a porcelánfestés művészetével. A Manufaktúrát 1992-ben privatizálták, tulajdonosai a dolgozók. A festés mellet, 1996-óta foglalkozunk porcelángyártással is, mára a fehér porcelántermékek jelentős része is Manufaktúránkban készül.
Jelenleg mintegy 200 különféle kézzel festett készletet és díszműárut kínálunk vásárlóinknak, valamint szívesen vállaljuk egyedi minták festését is. Termékeink nemcsak életünk jeles napjait varázsolják ünnepivé, hanem mindennapi használatra is kiválóan alkalmasak.
A Kalocsai Porcelánfestő Manufaktúrában a látogatók figyelemmel kísérhetik a gyártás minden folyamatát, a porcelánöntéstől az égetőkemencéig. Vendégeink átélhetik, ahogyan a sokszínű kalocsai népművészeti motívumok életre kelnek a festőasszonyok finom ecsetvonásai nyomán. A látogatóknak a manufaktúra szakemberei engednek betekintést a porcelánfestés mesterfogásaiba.
Az üzemlátogatás időtartama kb. 30 - 45 perc, ami magában foglalja a porcelánöntés, tisztítás, mázazás folyamatának bemutatását, a porcelánfestés, égetőkemencék és a bemutató terem megtekintését. A látogatás végén vendégeink kedvező gyári áron vásárolhatnak termékeinkből a bemutató termünkben. Az üzemben magyar, angol, német és olasz nyelvű idegenvezetést biztosítunk.
Megközelíthetőség: Budapesttől Kalocsa 120 km-re fekszik az 51-es főút mentén, az üzem Kalocsa központjában található, közvetlenül a főút mellett, a buszpályaudvarral szemben.

30 fő felett a belépőjegy 500 Ft/fő.Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Kalocsa (Látnivaló: Múzeum)


Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Hungary - Kalocsa (Sight: Museum)


Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Ungarn - Kalocsa (Sehenswürdigkeit: Museum)2022. október 3. hétfő - 15:58:46