Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Örkény, 2019. november 15., péntek - november 17., vasárnap
Forraltbor Fesztivál Örkényben


A Fesztivál három napján egy egyedi fesztiválbögrével még hangulatosabbá tehetjük a hétvégét. A rendezvényt szórakoztató programok, kézműves áruk és környékbeli termékek vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség Örkényben.


Siófok, 2019. november 15., péntek - november 17., vasárnap
II. Siófoki Libadalom


Az ingyenes és kutyabarát rendezvényen dél-balatoni borászok újborait kóstolhatjuk, libás finomságokat eszegethetünk, míg a gyerekek a libás játszóparkban szórakoznak Siófokon a Balaton partján. Részletes program itt!


Tata, 2019. november 29., péntek - december 1., vasárnap
Tatai Vadlúd Sokadalom


A Tatai Vadlúd Sokadalommal a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszöntjük. Igazi ünnep ez minden természetbarát számára. Olyan ünnep, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sok ezernyi vadlúd gondoskodik, a vendégek pedig mi, emberek vagyunk.
A rendezvénynek helyszínt adó Öreg-tó olyan különleges madár-pihenőhely, melyet egy város szinte teljesen körülvesz.


Badacsony, 2019. november 23., szombat - november 24., vasárnap
Gasztrohegy Badacsonyban - Szárnyasok hétvégéje


Badacsony szárnyal – Szárnyasok hétvégéje! Hagyományos és nem hagyományos ételeket kerekít séfjeink szárnyaló fantáziája: csirke, pulyka, fácán, kacsa, liba, gyöngytyúk, kakas, galamb a tányéron mindenféle formában. Jól fognak esni a fogások mellé a tartalmas fehérborok!


Magyarország, 2019. november 8., péntek - november 20., szerda
Héttorony Fesztivál


Összművészeti fesztivál Makovecz Imre által tervezett épületekben. Az idei fesztivál nyitókoncertje a Tolna megyei több nemzetiségű faluban, Kakasdon lesz. Azután hangsebességgel száguld a fesztivál Zalaszentlászló, Szigetvár, Neszmély, Csenger, Százhalombatta, Makó és Lendva között.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. november 12. kedd - 22:37:17