Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Nyíregyháza-Sóstó, 2023. március 15., szerda
Szezonnyitás a Sóstói Múzeumfaluban


Szezonnyitó rendezvény a Sóstői Múzeumfaluban, Nyíregyházán, lovas ügyességi bemutatóval, interaktív színházi előadással és táncházzal.


Szentendre, 2023. március 15., szerda
Huszáros nap a Skanzenben


Nemzeti ünnepünkön huszárok népesítik be a Skanzen területét: a kis huszárok megismerkedhetnek a március 15-i ifjak történetével, próbára tehetik tudásukat a „kiképző iskolában” és felcsaphatnak katonának Szentendrén.


Aggtelek, Balatonfüred, Vinye, 2023. március 1., szerda - március 31., péntek
Március a barlangok hónapja

Különleges programokkal és kedvezményes belépőkkel vár a Barlangoljunk! programsorozat keretében Magyarország 5 „barlangos” nemzeti parkja márciusban Balatonfüredtől Vinyén át Aggtelekig. Nem csupán a kiépített, így kényelmesen bejárható, hanem a kiépítetlen, kalandturisztikai barlangokat is megismerheted.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2023. március 26. vasárnap - 13:28:05