Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Veszprémben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

"Kittenberger Kálmán" Növény és Vadaspark
050247p0.jpg
050247c.jpg
050247b.jpg
050247_jatszoter.jpg
050247s.jpg

Lehetőségek

Széchenyi Pihenő Kártya


Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger út 17. -  térkép
Email: web@veszpremzoo.hu
Web: www.veszpremzoo.hu
Tel: (88) 566-140 Fax: (88) 327-002


 

Egyéb információ:

2008. augusztus elsején ünnepli alapításának 50. évfordulóját Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező vidéki állatkertje. A félszáz esztendő alatt sokak kedvencévé vált a gyönyörű természeti környezetben, a Veszprém történelmi belvárosához közeli Fejes-völgyben található állatkert. A régi híres állatait, köztük Böbét, a csimpánzt, vagy Suzyt, az elefántot nemcsak a rendszeres látogatóink ismerték. Az elmúlt években lezajlott fejlesztések révén ma is bővelkedik igazi ritkaságokban (pl. kamcsatkai medve, Sri Lanka-i párduc, szumátrai tigris, ibériai farkas, kardszarvú antilop, dzseláda pávián és impala), de a fő kedvenc mindenképpen Pabló, a termetes fehér orrszarvú, amely zebrákkal és antilopokkal együtt hazánk legnagyobb afrikai szavanna kifutójának lakója. Az érdekes állatok megtekintése mellett állatbemutatók, pónilovaglás, állatsimogató és rendezvények színesítik az állatkerti kínálatát.

A Veszprémi Állatkert új Afrika szavanna játszótere megváltott érvényes állatkerti belépővel díjmentesen látogatható.

Lehetőségek: Széchenyi Pihenő Kártya"Kittenberger Kálmán" Növény és Vadaspark - Veszprém (Látnivaló: Állatkert, vadaspark)


"Kittenberger Kálmán" Növény és Vadaspark - Hungary - Veszprém (Sight: Zoo)


"Kittenberger Kálmán" Növény és Vadaspark - Ungarn - Veszprém (Sehenswürdigkeit: Tiergarten)2023. február 4. szombat - 12:44:24