Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Székesfehérvár
Börgönd
 Székesfehérváron:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Koronás Park
314353_Koronas_Park.jpg

Cím: 8000 Székesfehérvár, Liget sor, hrsz.: 4393 -  térkép
Email: info@koronaspark.hu
Web: www.koronaspark.hu
Tel: (22) 537-261


 

Egyéb információ:

A középkori Magyarország életének és alakjainak megidézésével várja látogatóit a Koronás Park 2014 tavaszától Székesfehérváron. A hagyományos gyerekjátékok mellett kinectes játéksarok, középkort idéző programok, rendelhető színházi produkciók, jelmezes bemutatók kínálnak számtalan élményt.
A Koronás Park a történelmi Belvárostól mintegy 5 perce, több mint 1,8 hektáros fás ligetes területen helyezkedik el, mely a romantikus Rózsaliget és a Csónakázó tó szomszédságában található.
A történelmi játszópark elemeiben leképezi a középkori koronázó város helyszíneit, (falu, mocsár, erdő, labirintus vár) és legfontosabb eseményeit (koronázási szertartás, lovagi torna, csata). A játékok, terek térbeli elhelyezése, megjelenése alkalmas arra, hogy a látogatók a park irányított útvonalán végighaladva a középkori várostérkép segítségével a külső részektől a városfalon túl egészen a koronázó dombig eljutva egyfajta múltbeli „városnézésen” vegyenek részt. Az irányított útvonalon információs táblarendszer segíti a tájékozódást. A táblákon elhelyezett QR kódok segítségével az információ okostelefonokon is megjeleníthető. A táblák a középkori helyszínek leírásával, térképvázlatokkal, metszetekkel jelenítik meg az egyes helyszíneket - így válik a játék Történelmi túrává. Az egész évben nyitva tartó parkba a gyerekes családok mellett iskolás kiránduló és turista csoportokat is várunk. Válogasson a Park programjai közül, vagy kérje ajánlatunkat, hogy érdeklődésének leginkább megfelelő tartalommal tölthessük meg látogatását!Koronás Park - Székesfehérvár (Látnivaló: Látnivaló)


Koronás Park - Hungary - Székesfehérvár (Sight: Sight)


Koronás Park - Ungarn - Székesfehérvár (Sehenswürdigkeit: Sehenswürdigkeit)2023. december 3. vasárnap - 08:08:44