Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Balatonedericsen:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás

Csodabogyós-barlang (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság)

Lehetőségek

Ajándéküzlet


 

Csoportos kedvezmény: 4000 HUF 26 fő felett

Diákkedvezmény: 3500 HUF

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.

Belépő: 5000 HUF

Egyéb információ:

Balatonederics közelében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park gyönyörű erdejében nyílik a fokozottan védett, több mint 5 km hosszúságú Csodabogyós-barlang, amelynek egyes szakaszait megnyitottuk az érdeklődők előtt. Ha Ön kíváncsi e különleges föld alatti világra, érdekli a barlang kialakulásának története, és szeretné megcsodálni a gyönyörű cseppköveket, fedezze fel e barlang szépségeit szakképzett túravezetőink kíséretében! Alkatától, bátorságától függően választhat a 1,5-2 óra időtartamú alap túra, illetve a 3,5-4 óra hosszúságú extrém túra között.
Barlangászoverallt, védősisakot és fejlámpát mi biztosítunk; Önnek nincs más dolga, mint az előre egyeztetett túraidőpont előtt fél órával terepi cipőben és ruházatban megjelenni a bázis épületnél (a térképen piros START felirattal jelölve). Mivel nem csupán a barlang, de a felszíni terület is fokozott védelem alatt áll, a barlang bejáratát gyalog közelítjük meg (kb. 40 perces hegymenet).

Lehetőségek: AjándéküzletCsodabogyós-barlang (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Balatonederics (Látnivaló: Látnivaló)


Csodabogyós-barlang (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Hungary - Balatonederics (Sight: Sight)


Csodabogyós-barlang (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Ungarn - Balatonederics (Sehenswürdigkeit: Sehenswürdigkeit)2024. július 22. hétfő - 03:18:53