Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 XI. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

OPEN Fesztivál
Kulturális program

Rendezvény kezdete:
2017. november 13., hétfő
Rendezvény vége:
2017. november 18., szombat

BUDAPEST
WEB: openfesztival.blogspot.hu


A színház állandó szerepe és feladata, hogy a változó társadalmi folyamatokra reagáljon. Az elmúlt években egyre több hazai és nemzetközi példát láttunk részvételi, közösségi színházi előadásokra. Ezekben a produkciókban az aktív előadó - passzív néző viszonyt felváltva az előadó és a néző közösen hozzák létre az előadást.
A részvételi színház aktivizál, cselekvésre ösztönöz anélkül, hogy kényelmetlen helyzetbe kényszerítené nézőjét. Elgondolkodtat, és lehetőséget kínál, hogy véleményünknek hangot is adjunk. Az előadások által felkínált helyzetekben megtapasztalhatjuk saját döntési és cselekvő képességünket.
Az OPEN Fesztivál a SÍN Kulturális Központ és a MU Színház közös kezdeményezése, melyben igyekszünk e sokszínű műfaj széles keresztmetszetét bemutatni.
A hét során az előadások mellett workshopon, közönségtalálkozón, prezentáción is részt vehetnek az érdeklődők.OPEN Fesztivál
1.kép


OPEN Fesztivál - BUDAPEST (Program: Kulturális program)


OPEN Fesztivál - Hungary - BUDAPEST (Program: Cultural program)


OPEN Fesztivál - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Kulturprogramm)


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2018. szeptember 25. kedd - 06:45:23