Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Őriszentpéteren:   Szállás - Látnivaló - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Őrség - Raab - Goricko Natúrpark
306941_2.jpg
306941_1.jpg

 

Egyéb információ:

Az Őrség-Raab-Goričko területe egyedülálló határrégió Európában – itt található a magyar-osztrák-szlovén hármashatár natúrpark.

Tabor Kastély Rendezvények és kiállítások

A kastélyban folyamatosan rendeznek kiállításokat és egyéb eseményeket. A kulturális programnaptár fénypontját a minden évben megrendezésre kerülő J:opera előadásai jelentik augusztusban. Rendezvények, kiállítások vagy idegenvezetések iránti érdeklődés esetén a szervezők örömmel állnak rendelkezésre.

a Tabor Natúrpark-Kastély infrastruktúrájába való beruházással és új kínálatokkal – mint például bizonyos területeken (ének, zeneszerzés, tánc) a művészutánpótlás biztosítására egy osztrák-magyar nyári akadémia létrehozásával – a Tabor Kastélyt nemzetközileg ismert, határon átnyúló kulturális és fesztiválközpontként pozicionálják. 

A Szent Mártonban talált római leletek bemutatása a Római Élményházban vagy a cisztercita rend történetének a feldolgozása a római élményúttal és a kerékpárúttal összefüggésben szintén nagy jelentőséggel bír az új vendégrétegek szempontjából.

 Őrség - Raab - Goricko Natúrpark - Őriszentpéter (Látnivaló: Nemzeti park)


Őrség - Raab - Goricko Natúrpark - Hungary - Őriszentpéter (Sight: National Park)


Őrség - Raab - Goricko Natúrpark - Ungarn - Őriszentpéter (Sehenswürdigkeit: Nationalpark)2024. július 21. vasárnap - 18:20:40