Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Dörgicsén:   Szállás - Szolgáltatás

Pántlika Pincészet
309792p0.jpg
309792p1.jpg

 

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.:H:-P: 08-16h, Szo: 10-14h

Egyéb információ:

A pincészet a történelmi Balaton -felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve híres tüzes borairól. Ezt a hagyományt szeretnénk mi is megőrizni, és továbbvinni.
A Pántlika Pincészet mozgatóereje a szőlő iránti rajongás és a bor szeretete. A gazdaság jelenleg 40 ha-on termel Olaszrizlinget, Chardonnay-t, Sauvignon Blanc-ot, Szürkebarátot, Juhfarkot, Pinot Blanc-ot, Sárgamuskotályt, Kékfrankost és Cabernet Sauvignon-t. Ebből készítünk kiemelkedő technológiával minőségi borokat, amelyek frissek, üdék, lendületesek és harmonikusak. Megjelenik bennük a talaj mineralitása és a szőlő gyümölcsössége. Boraink rendszeresen kiváló eredményekkel szerepelnek hazai és nemzetközi megmérettetéseken, amire nagyon büszkénk vagyunk.
Pincészetünk célja a kiemelkedő minőségű borok készítése mellett a kultúrált borfogyasztás népszerűsítése is. Egyéni vendégeinket nagy szeretettel fogadjuk munkanapokon helyben a pince kóstolótermében vagy Budapesten Borházukban ( 1053, Királyi Pál u. 10). Emellett csoportokat 60 főig előzetes bejelentkezés után bármikor fogadunk. Kívánságra hideg vagy meleg borkorcsolyát is biztosítunk.


Pántlika Pincészet - Dörgicse (Szolgáltatás: Borászat, borozó)


Pántlika Pincészet - Hungary - Dörgicse (Travel Service: Wine Bar)


Pántlika Pincészet - Ungarn - Dörgicse (Reiseleistung: Weinstube)2020. szeptember 21. hétfő - 04:07:19