Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Csurgó, 2018. június 1., péntek - június 2., szombat
Csurgói Csuszafesztivál

A horvát határ melletti Csurgón Bede Róbert mesterszakács is főzi a híres túróscsuszát, de ő fog zsürizni a főzőversenyen is. A kétnapos rendezvényen horvát és magyar énekesek is fellépnek, a helyiek mellett Tolvai Reni és Oszvald Marika is színpadra lép.


Budapest, 2018. május 28., hétfő - június 10., vasárnap
Zsidó Művészeti Napok

Ofra Hazáról, a Kelet Madonnájáról is megemlékeznek az Urániában Náray Erika segítségével, Falusi Mariann és Horgas Eszter közös koncertet ad, Dés László: Egy este Esterházy Péterrel című estjével érkezik. A színház,  a  komoly-, és könnyűzene,  az  irodalom, a film, a tánc mindegyike hangsúlyos  a programsorozatban.


Ráckeve, 2018. június 3., vasárnap
János Vitéz Napok

Él egy legenda, mely szerint Petőfi Sándor a János vitéz névadó alakját élő személyről, a ráckevei Horváth N. Jánosról mintázta. Igaz, vagy sem, Ráckevén ma is őrzik Kukorica Jancsi emlékét meseösvénnyel, verbunkversennyel és gólyalábas interaktív műsorral idézve meg Petőfi hősét.


Miskolc, 2018. június 1., péntek - június 2., szombat
Borsodi Fonó Folkfesztivál

A magyar népművészet szépségét és sokszínűségét bemutató fesztivál néptáncbemutatókkal, bor-és pálinkaudvarral, ízes, magyaros ételekkel várja a vendégeket. A Diósgyőri Várban Gyermek Borsodi Fonót is tartanak. Az egyedi fesztiválhelyszínen a Csík zenekar is fellép.


Gyula, 2018. június 7., csütörtök - június 10., vasárnap
Kézműves Sörfesztivál

Ezalatt a négy nap alatt Gyulán a kézművessör-remekek és a street food lesznek a figyelem középpontjában. Kevesen tudják, de Gyulán immár majd 3 évszázados hagyománya van a sör készítésének. A fesztivál kísérőrendezvényeként sörversenyt hirdetnek, amelyen kereskedelmi-kisüzemi sörfőzdék és házi sörfőzők vehetnek részt.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2018. május 28. hétfő - 01:40:42