Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2019. február 16., szombat - február 17., vasárnap
VII. Budapesti Halfesztivál


Az  idei év kiemelt hala a keszeg, ezt többféle formában is meg lehet kóstolni a fesztiválon - de mindig ropogósan! A Dunaparthoz közel, az Elte Lágymányosi Campusának hatalmas parkolója tökéletes helyszín a teljes hazai és legfontosabb nemzetközi halgasztronómiai irányzatok felvonultatására. Fűtött sátrakkal,koncertekkel, hatalmas vidámparkkal, akváriumokkal, élményhorģaszattal, óriásbográccsal, több száz fajta halétellel, és több ezer ülöhellyel készülnek a szervezők Budapesten!


Mohács, 2019. február 28., csütörtök - március 5., kedd
Busójárás


Busókerék, gyermek jankelék és kisbusók szabad farsangolása és az elmaradhatatlan felvonulás Mohács utcáin - a 2019-es busójáráson is megelevenednek az ősi hagyományok! Busólakodalmas, szerb ételek kóstolója, farsangi koporsó vízrebocsátása, és még sok-sok különleges program vár a Duna-parti városban!


Miskolc, 2019. február 22., péntek - február 24., vasárnap
Miskolci Farsang


Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket Miskolcon. A farsang programkínálatában számos gyermek- és családi program, kiállítások és felévonulás is megidézi a karneváli hangulatot.


Szentendre, 2019. március 2., szombat - március 3., vasárnap
Farsangfarka Fesztivál


Maskarások és szoboremberek tűnnek fel Szentendre főterén és belvárosában! Március első hétvégéjén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet. A Farsangfarka Fesztiválon lesz fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok és gasztronómiai vásár is.


Budapest, 2019. február 23., szombat - február 24., vasárnap
III. Farsangi Fánkfesztivál


Új helszínen, a MOM Sport parkolójában felállított fűtött sátorral és tavalyhoz képest sokkal több fánkos finomsággal, valamin még több forró italcsodával készülnek a szervezők. Külön élménysátrat állítanak fel a gyermekeknek, ahol elsajátíthatják a fánkkészítés és -díszítés csínját- bínját! Az újvonalas fánkok mellett nagy hangsúlyt kapnak a klasszikus fánkok is. Az édes és sós finomságok mellett a hütteérzést a forró italok is elősegítik!


Fenyőharaszt, 2018. december 21. péntek - 2019. március 24., vasárnap
Disznóvágás Fenyőharaszton


Minden egy pálinkával kezdődik, de a végén kolbász lesz belőle! A Podmaniczky Kastélyszállóban a disznótor napján teljes ellátás (korlátlan pálinka, forralt bor, csapolt sör, pogácsa, reggeli, ebéd és vacsora) jár a vendégeknek, de még másnap is megtalálják a svédasztalon az abált szalonnát és a disznósajtot.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. február 16. szombat - 23:11:04