Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 VI. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0
314640p7.jpg
314640p3.jpg
314640p11.jpg
314640p9.jpg
314640p10.jpg

 

Konyha jellege: magyar

Nyitva tartás szezonban: H:-V: 11-22

Elfogadott hitelkártyák: Mastercard, VISA

Parkoló: van

Egyéb információ:

A névválasztásunk nem a véletlen műve. Szegedről érkeztünk, hogy elhozzuk Önöknek a szegedi halászlét, amit több mint 30 éve folyamatosan készítünk a Tisza partjára ellátogató vendégeink örömére.
Szegedi csárdánk / Kiskőrössy Halászcsárda / az 1900-as évek eleje óta működik, felhasználva a Csongrád megyében megtalálható kiváló minőségű hal-alapanyagot ételei elkészítéséhez.
Fővárosi vendégeink igényeire és Budapest gasztronómiai palettájának színesítésére gondolva elhatároztuk, hogy nyitunk egy bisztrót, ahol a Szegedről érkező halászlevet és egyéb halételeinket kínáljuk a főváros lakói és az ide látogatók kényeztetésére.
Amivel szolgálhatunk az nem más, mint a Szegeden már klasszikusnak számító túrós csusza, halpaprikás, haltepertő és egyéb friss halakból készült finomságok.
Talán a mai „trendi” világban egy kissé ódivatúak tűnhet az általunk nyújtott termékek palettája de mi - nem fogunk „óriási konyhai mutatványokat bemutatni” – a már sokak által megkedvelt és elvárt ízeket a jól bevált módszerrel elkészítve kínáljuk kedves vendégeink számára.
Ugyanazt a minőséget nyújtjuk egy modernebb környezetben, mint amit Szegeden megszokhattak tőlünk.Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0 - BUDAPEST (Szolgáltatás: Étterem)


Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0 - Hungary - BUDAPEST (Travel Service: Restaurant)


Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0 - Ungarn - BUDAPEST (Reiseleistung: Restaurant)2020. június 2. kedd - 13:12:53