Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 II. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Szemlő-hegyi barlang (DINPI)
311297_szemlohegyibarlang.jpg
311297_kopark.jpg
311297_barlang.jpg

Lehetőségek

Széchenyi Pihenő Kártya


 

Nyitva tartás szezonban: Egész évben, kedd kivételével minden nap. A túrák óránként indulnak! Első túra: 10:00, utolsó túra: 16:00. Kérjük, hogy nagyobb csoportok előre jelentkezzenek be telefonon!

Egyéb információ:

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen igazi mesevilág várja itt őket. Mostantól azonban egy uniós pályázat fejlesztéseinek köszönhetően még több élményben lehet részük vendégeinknek. Ezért érdemes több időt szánni a látogatásra, hogy a barlangtúra előtt vagy után a vetítőterem 3D filmjének megtekintésére, az interaktív kiállítás bebarangolására is jusson idő. A barlang feletti parkban ezután jóleshet a játék, kikapcsolódás a napsütésben, aki pedig végigjárja az új tanösvényt, az a főváros építőköveiről, a környék kőzeteiről is sok érdekeset megtudhat.

FÖLD ALATTI VILÁG A FŐVÁROS ALATT (kihelyezett földrajzórák a Szemlő-hegyi-barlangban)

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya (K&H, MKB, OTP; szabadidő alszámla – csak belépőjegyek, ill. részvételi díjak esetén).

Kőpark tanösvény

A Szemlő-hegyi-barlang felett került kialakításra a hazai kőzeteket bemutató tanösvény. Egy rövid sétával évmilliókon átívelő események "termékeivel" ismerkedhetnek meg az idelátogatók.

A jórészt kőbányákból, külfejtésekből származó kőzettömböket koruk szerinti sorrendben csoportosítottuk. A Kőpark tanösvényt végigjárva 440 millió év képződményeivel találkozhat a látogató.

 

 

Lehetőségek: Széchenyi Pihenő KártyaSzemlő-hegyi barlang (DINPI) - BUDAPEST (Látnivaló: Nemzeti park)


Szemlő-hegyi barlang (DINPI) - Hungary - BUDAPEST (Sight: National Park)


Szemlő-hegyi barlang (DINPI) - Ungarn - BUDAPEST (Sehenswürdigkeit: Nationalpark)2021. december 7. kedd - 13:36:57