Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Szigetszentmiklóson:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín

Szigetszentmiklósi Sziget Színház
310617p0.jpg
310617p1.jpg
310617p2.jpg
310617p3.jpg
310617p4.jpg

 

Egyéb információ:

A 10 éves Sziget Színház köszönti Önt!

 

 

A Szigetszentmiklósi Sziget Színház társulata immár tizedik éve járja az országot darabjaival és mára már évi 150 tájelőadást játszik  az ország számos művelődési házában és szabadtéri színpadán, az egészen kicsi helyszínektől olyan nagy színpadokig, mint budapesti RAM Colosseum, a szombathelyi és soproni sportcsarnok, tihanyi, bánki és siófoki szabadtéri színpad, a velencei és városmajori szabadtéri színpad, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.

 

Előadásainak nagy előnye, hogy mind a díszlet mind a hang- és fénytechnika jól mobilizálható, a darabok pedig kis helyigényűek. Ennek köszönhetően a feltételek adottak, hogy darabjait nemcsak az ország egész területén, hanem az országhatárokon túl is színpadra vigye.

 

Produkcióit a Sziget Színház fiatal társulata mellett olyan kiváló vendégművészek főszereplésével mutatja, mint Janza Kata, Várfi Sándor, Makrai Pál, Bródy Norbert, Kulcsár Lajos, Sipos Imre, Szerényi László, Vadkerti Imre, Papadimitriu Athina, Buch Tibor, Bordás Barbara, Vörös Edit, Varga Lajos,  valamint természetesen maga a társulat igazgatója Pintér Tibor is.

 

A társulat célja, hogy ezen neves vendégművészek segítségével eme tehetséges és lelkes csapat  szórakoztassa és elvigye a színház légkörét, élményét azoknak az embereknek is, akiknek kevesebb lehetőségük van színházi előadások látogatására.Szigetszentmiklósi Sziget Színház - Szigetszentmiklós (Látnivaló: Színház, mozi, koncertterem)


Szigetszentmiklósi Sziget Színház - Hungary - Szigetszentmiklós (Sight: Theatre, Cinema, Concert Hall)


Szigetszentmiklósi Sziget Színház - Ungarn - Szigetszentmiklós (Sehenswürdigkeit: Theater, Kino, Konzertsaal)2021. november 29. hétfő - 03:08:38