Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Email: mediterran@aquaticum.hu
Web: www.aquaticum.hu
Tel: (52) 514-100, (52) 514-174 Fax: (52) 346-883

Egyéb információ:

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak.

A legkisebbeket bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével várjuk. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik.

Medencék: hullámmedence, bébimedence, gyerekmedence, élménymedence.Élményelemek: 12 csúszda, mászófal, vízicsopper, jacuzzik, barlangfürdő, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok.

További szolgáltatások: mediterrán szaunacentrum, mediterrán étterem, thai masszázscentrum. A termálfürdő és az Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel egy zárt üvegfolyosón át közvetlen átjárással közelíthető meg.

Termálfürdő

Az egész évben nyitva tartó termálfürdő különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéi, váltófürdője és gőzkamrái közkedveltek a vendégek körében. A termálfürdő és az élményfürdő között egy üvegfolyosón keresztül a közvetlen átjárás biztosított.

A kupolás medencecsarnokban három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamrák találhatók. Emellett egy egész évben üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medence teszi tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását. A dögönyözőkkel és gombazuhanyokkal egyaránt ellátott külső- és belső medencék gyógyvizes "masszázsok" formájában egészíthetik ki a gyógykezeléseket.

Fekvés: Nyugodt

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.:H:-V: 07-21hTérkép - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő - 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.


Map - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő - 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.


Karte - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő - 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.2024. április 19. péntek - 23:26:13