Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 6782 Mórahalom, Szent László park 4.
Email: furdo@morahalom.hu
Web: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Web: Gyógyfürdő
Web: Gyermekfürdő
Web: Strandfürdő
Tel: (62) 281-039 Fax: (62) 580-043

Egyéb információ:

14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!

A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt. Az anakonda csúszdán a bátrabbak 11 méter magasból indulhatnak és 103 méter hosszúságban csúszhatnak.
A gyermekfürdőben található kisebb csúszda 9 méterről indul és 76 méter hosszú.
A legkisebbeket a 148 centiméteres elefánt csúszda és beépített állatfigurák várják időjárási körülményektől függetlenül.

A naturista részlegen két beltéri és egy kültéri szauna, valamint egy jacuzzi és két trópusi élményzuhany használható. A fürdőruha nélküli részleget a napijegy megvásárlásán felül 600 Ft/fő díj ellenében vehetik igénybe.Térkép - Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - 6782 Mórahalom, Szent László park 4.


Map - Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - 6782 Mórahalom, Szent László park 4.


Karte - Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - 6782 Mórahalom, Szent László park 4.2024. április 19. péntek - 23:42:22