Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 1061 BUDAPEST (VI. kerület), Andrássy út 22.
Web: www.opera.hu
Tel: (1) 331-2550 Fax: (1) 311-9017

Egyéb információ:

Zene, irodalom, tánc-, képző-, ipar-, színház- és építőművészet tökéletes összhangja csak az Operában csendül meg.
Az Ybl Miklós tervei alapján készült Magyar Királyi Operaházat stílszerűen az akkori magyar király és osztrák császár, Ferenc József avatta fel 1884. szeptember 27-én. Azóta is, mint a világ egyik legszebb operaházát tartják számon: kiváló akusztikája, gondosan tervezett klímarendszere, arányos és praktikus elrendezése párját ritkító különlegessége a XIX. századi magyar építőművészetnek. Ez a primus inter pares intézmény igazi kincsestár.
Mint az egyetlen nagylétszámú társulattal rendelkező és kimondottan operákra, balettekre szakosodott színház, a Magyar Állami Operaház az ország kiemelt kulturális intézménye.
A dalszínházban, kapuinak 123 évvel ezelőtti megnyitása óta, a leghíresebb ének- és balettművészek léptek fel, hogy csak a legnagyobb tenorokat említsük: Carusótól Giglin át Pavarottiig, Domingóig és Carrerasig.
Mint Európa egyik legnagyobb repertoárjával rendelkező színháza, nemzeti küldetését magyar darabok kitűzésével, kiemelt jellegét az egyetemes kultúra legnagyobb alkotásainak folyamatos műsoron tartásával teljesíti.Térkép - Magyar Állami Operaház - 1061 BUDAPEST, Andrássy út 22.


Map - Magyar Állami Operaház - 1061 BUDAPEST, Andrássy út 22.


Karte - Magyar Állami Operaház - 1061 BUDAPEST, Andrássy út 22.2019. június 19. szerda - 15:48:58