Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2024. május 31., péntek - június 2., vasárnap
Rosalia Borpiknik


Csak egy plédre lesz szükséged, minden más földi jóval a Rosalia Borpiknik gondoskodik, legyen szó finom, hűvös roséról, jégbehűtött pezsgőről, egy laza fehérről vagy szomjoltó fröccsről!


Regéc, 2024. június 1., szombat - június 2., vasárnap
Regéci Középkori Napok


A 2024-ben már harmadik alkalommal megrendezett Regéci Középkori Napokon idén is lesz fegyvermustra, a középkori vásárnapon kipakolnak a Regéc környéki kézművesek, az úriszék pedig meghallgatja a vár népének panaszait - és ítélkezik.


Magyarország, 2024. június 22., szombat
Múzeumok Éjszakája 2024


A Múzeumok Éjszakáját a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvége szombatján, június 22-én rendezzük. A kiállítóterek és gyűjtemények koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal, valamint számos meglepetéssel készülnek arra, hogy felejthetetlenné tegyék ezt a varázslatos nyárestét.


Budapest, 2024. június 9., vasárnap
21. Napfényes Fesztivál


Neves előadókkal, testi és lelki egészséget megcélzó workshopokkal és természetgyógyászati konzultációkkal támogatjuk érdeklődőinket az útkeresésben és a harmonikus élet megvalósításában Budapesten a MOM Kultban,


Siófok, 2024. június 25., kedd - július 1., hétfő
Everness 2024


Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2024. június 22. szombat - 12:40:00