Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Balmazújvárosban:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - SZÉP-kártya elfogadóhely

Kamilla Gyógyfürdő
150242_2.jpg
150242_1.jpg
150242_3.jpg
150242i1.jpg
150242_4.jpg

Lehetőségek

Játszótér

Gyógyfürdő a közelben

Szauna

Masszázs

Étterem

Széchenyi Pihenő Kártya

Nyitott uszoda

Gyerekmedence

Parkoló


 

Nyitva tartás szezonban: 9:00 – 20:00

Parkoló: 100 db

Buszparkoló: 10 db

Egyéb információ:

Az egész évben nyitva tartó ökofürdő élménymedencével, jakuzzival, termál- és gyógymedencével, pezsgőágyakkal teljes körű kényeztetést és kikapcsolódást biztosít látogatói számára, míg a nyári időszakban az úszó-, gyermek- és strandmedencék garantálják a felfrissülést.

A Semsey-kúria egykori parkjában alakították ki a nagy kiterjedésű, 2002-ben korszerűsített Kamilla Gyógy-, Termál- és strandfürdőt, aminek eredményeként ma hat, élményelemekkel (pezsgőfürdő, vízköpők, nyakzuhany) is felszerelt medence (köztük két termál) is üzemel. A 61°C-os hidrogén-karbonátos, jódos-brómos gyógyvíz elsősorban ízületi- és gerincbántalmak kezelésére ajánlott, a feltöltődést masszázs és szauna is segíti. Felújítása óta fedett fürdőrészleggel, komplett gyógyászati- wellness szolgáltatásokkal, szauna faluval igyekeznek minden igényt kielégítő maradandó élményt biztosítani a fürdő szerelmeseinek.

Lehetőségek: Játszótér, Gyógyfürdő a közelben, Szauna, Masszázs, Étterem, Széchenyi Pihenő Kártya, Nyitott uszoda, Gyerekmedence, ParkolóKamilla Gyógyfürdő - Balmazújváros (Wellness, Spa: Fürdő, gyógyfürdő)


Kamilla Gyógyfürdő - Hungary - Balmazújváros (Wellness, Spa: Bath, Medicinal Bath)


Kamilla Gyógyfürdő - Ungarn - Balmazújváros (Wellness, Heilbad: Bad, Heilbad)2024. május 23. csütörtök - 02:21:10