Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Mórahalmon:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
180165_gyogyfurdo.jpg
180165_pancsolo.jpg
180165_strand.jpg
180165_gyfurdo.jpg

Lehetőségek

Gyógyfürdő a közelben

Széchenyi Pihenő Kártya


Cím: 6782 Mórahalom, Szent László park 4. -  térkép
Email: furdo@morahalom.hu
Web: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Web: Gyógyfürdő
Web: Gyermekfürdő
Web: Strandfürdő
Tel: (62) 281-039 Fax: (62) 580-043


 

Egyéb információ:

14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15.000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről. A nyár folyamán is hosszabbított nyitva tartás és számos rendezvény garantálja a szórakozást!

A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt. Az anakonda csúszdán a bátrabbak 11 méter magasból indulhatnak és 103 méter hosszúságban csúszhatnak.
A gyermekfürdőben található kisebb csúszda 9 méterről indul és 76 méter hosszú.
A legkisebbeket a 148 centiméteres elefánt csúszda és beépített állatfigurák várják időjárási körülményektől függetlenül.

A naturista részlegen két beltéri és egy kültéri szauna, valamint egy jacuzzi és két trópusi élményzuhany használható. A fürdőruha nélküli részleget a napijegy megvásárlásán felül 600 Ft/fő díj ellenében vehetik igénybe.

Lehetőségek: Gyógyfürdő a közelben, Széchenyi Pihenő KártyaSzent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Mórahalom (Wellness, Spa: Fürdő, gyógyfürdő)


Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Hungary - Mórahalom (Wellness, Spa: Bath, Medicinal Bath)


Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - Ungarn - Mórahalom (Wellness, Heilbad: Bad, Heilbad)2024. július 20. szombat - 03:09:06