Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.
Email: info@floratermalfurdo.hu
Web: www.floratermalfurdo.hu
T/F: (96) 241-831

Egyéb információ:

A kapuvári FLÓRA TERMÁLFÜRDŐ - APARTMANHÁZAK, ÉTTEREM ÉS PANZIÓ a nyugat-dunántúli régió felfedezésre váró, értékes, egyedi adottságokkal rendelkező fürdője, amely szolgáltatások széles választékával segíti a vendégek testi-lelki megújulását.
A Flóra fürdő különleges összetételű gyógyvize,a magával ragadó természeti környezet,a családias hangulat és a szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy a vendégek ideális körülmények között gyógyulhassanak és pihenhessenek Kapuváron.
Az 1800 méter mélyrôl feltörő, 70 Celsius-fokos termálvizet a közelmúltban hivatalos szakorvosi vizsgálatok alapján "elismert gyógyvízzé" nyilvánították. A létesítményben kül- és beltéri gyógymedencék, tornamedence, hideg-meleg vizes lábfürdő, szauna és kezelőhelyiségek várják a vendégeket. A fürdő területén 24 apartman és hét kétágyas, légkondicionált panziószoba kínál kényelmes szálláslehetőséget. A legfeljebb ötfős apartmanok kiválóan alkalmasak családok, baráti társaságok és idősebbek fogadására. Valamennyi apartmanhoz nappali (terasszal), hálószoba, kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba, toalett és felszerelt konyha tartozik. Minden szobában televízió, minibár és zuhanyzós, toalettes fürdő- szoba van.
A fürdő konferenciateremmel is rendelkezik, amely tanácskozások, megbeszélések és egyéb rendezvények ideális helyszíne.
Kapuvár és környékének programkínálata szinte kimeríthetetlenül gazdag. Kapuváron megtekinthető a Szent Anna templom, a Rábaközi Múzeum, ahol bemutatásra kerül a kapuvári népviselet, Pátzay Pál emlékszoba, fejezetek Kapuvár és környéke történetéből, néprajzából.
Kirándulásokat tehetünk a Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi területein (Kócsagvár, Madárvárta, Király-tó, hansági vidék), a nagycenki kisvasúton, sétahajózhatunk a Fertő tavon. Szinte csak egy ugrás a műemlékekben oly gazdag Sopron, a soproni nyári bobpálya, a fertőrákosi kőfejtő és barlangszínház.
Érdemes ellátogatni a környék neves kastélyaiba is: a fertődi Esterházy-kastélyba és a Széchenyi kastélyba Nagycenkre.
Lehetőség nyílik lovaglásra, sétarepülésre, sőt kiváló horgász és vadászati lehetőségekben sincs hiány.
A fürdő apartmanjai, illetve szobái téli sítúrák kényelmes bázisai is lehetnek, hiszen Kapuvárról az osztrák Alpok síterepei alig egy óra alatt megközelíthetők.
A fürdő és környezete kora tavasztól késő őszig szemet gyönyörködtető látványt nyújt, köszönhetően a Florensis holland cég virágbemutatójának.
A fürdő elismert gyógyvízminősítéssel rendelkezik.
Szolgáltatásaink:
- 2 termálmedence, torna medence, lábfürdő
-Szauna, masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrász
- Konferenciaterem
- Büfé
A kapuvári termálvíz a következő betegségek gyógyítására javasolt:
- Degeneratív és kopásos izületi elváltozások
- Degeneratív gerinc- és porckorong betegségek
- Posztraumás állapotok
- Idült nőgyógyászati betegségek

Fekvés: Nyugodt, Árnyas, Napos, Füves

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.:H:-V: 09-19h

Parkoló: vanTérkép - Flóra Termálfürdő - 9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.


Map - Flóra Termálfürdő - 9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.


Karte - Flóra Termálfürdő - 9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.2024. április 21. vasárnap - 13:39:44