Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 9740 Bük (Bükfürdő), Termál krt. 2.
Email: bgyzrt@spabuk.hu
Email: marketing@spabuk.hu
Web: www.bukfurdo.hu
Web: www.facebook.com/bukfurdo
Tel: (94) 558-080 Fax: (94) 358-023

Egyéb információ:

Gyógy- és strandfürdő, Élményfürdő, Gyógyászat
Termál Gyógykemping, Konferencia-központ

Bük hírnevét kétségkívül az 1282 méter mélyből feltörő 58 C fokos termálvíznek köszönheti, amellyel Magyarország egyik legfiatalabb, de méreteiben és látogatottságában mára mégis az ország második legnagyobb gyógyfürdője.
A Gyógyfürdő 32 medencéje (külön gyermek-medencékkel) lehetővé teszi az egészségjavító- illetve megőrző kúrákra érkezőknek, hogy ne csak a nyári strandidőben, hanem egész éven át élvezzék a büki víz gyógyító hatását.
A víz összetételéből adódóan széleskörűen alkalmazható főként mozgásszervi, reumatikus és ortopédiai panaszok, valamint nőgyógyászati eredetű betegségek orvoslására. Ivókúraként a fekélyes-, illetve egyéb gyomorbántalmak esetén, inhalálással a légúti panaszokon enyhít.
A Gyógyfürdő ingyenesen használható csúszdakomplexuma minden korosztály számára vidám perceket tartogat.
A rendszeresen szervezett strandpartikkal és egyéb rendezvényekkel a Gyógyfürdő a fiatalabb korosztály igényeit is igyekszik kielégíteni.
A fejlesztés keretében megvalósult beruházásoknak köszönhetően az élményfürdő tágas pihenőterekkel, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyakkal szolgálja a vendégek felhőtlen pihenését, a gyermekek számára új gyermekmedence és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer épült.
A kicsiket a pancsolás után a gyermekjátszó szoba vidám játékai várják.
A szaunázás szerelmesei számára 150 fő együttes befogadására alkalmas komplex Szaunavilág létesült, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.
A vendégek minél komfortosabb kiszolgálása érdekében látványkonyhás beltéri étterem létesült, melyben egyszerre akár 200 fő is hódolhat a kulináris élvezeteknek, és próbálhat ki ízletes, egészséges ételeket.
Új kínálati elemként Medical Wellness Centrum is kialakításra került, melyben kiváló szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitness kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között állapotfelmérés, thermo spa kezelések és sókabin járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához.Térkép - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - 9740 Bük, Termál krt. 2.


Map - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - 9740 Bük, Termál krt. 2.


Karte - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - 9740 Bük, Termál krt. 2.2024. április 17. szerda - 23:10:07