Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Bükfürdőn, Bükön:   Szállás - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum
030105p1.jpg
030105p2.jpg
030105p3.jpg
030105p4.jpg
030105p5.jpg

Lehetőségek

Ajándéküzlet

Pihenőpark

Játszótér

Strand-, sporteszköz kölcsönzés

Animátor

Csúszda

Internetcsatlakozás

Szauna

Fodrászat

Masszázs

Wellness

Étterem

Eszpresszó vagy drinkbár

Büfé

Széchenyi Pihenő Kártya

Információ

Folklór program

Ifjúsági programok

Kirándulás, gyalogtúra

Fedett uszoda

Saját strand

Asztalitenisz

Tollaslabda

Nyitott uszoda

Strand röplabda

Gyerekmedence

Jacuzzi, élményfürdő

Konferenciatechnika

Mozgáskorlátozottaknak

Parkoló


Cím: 9740 Bük (Bükfürdő), Termál krt. 2. -  térkép
Email: bgyzrt@spabuk.hu
Email: marketing@spabuk.hu
Web: www.bukfurdo.hu
Web: www.facebook.com/bukfurdo
Tel: (94) 558-080 Fax: (94) 358-023


 

Egyéb információ:

Gyógy- és strandfürdő, Élményfürdő, Gyógyászat
Termál Gyógykemping, Konferencia-központ

Bük hírnevét kétségkívül az 1282 méter mélyből feltörő 58 C fokos termálvíznek köszönheti, amellyel Magyarország egyik legfiatalabb, de méreteiben és látogatottságában mára mégis az ország második legnagyobb gyógyfürdője.
A Gyógyfürdő 32 medencéje (külön gyermek-medencékkel) lehetővé teszi az egészségjavító- illetve megőrző kúrákra érkezőknek, hogy ne csak a nyári strandidőben, hanem egész éven át élvezzék a büki víz gyógyító hatását.
A víz összetételéből adódóan széleskörűen alkalmazható főként mozgásszervi, reumatikus és ortopédiai panaszok, valamint nőgyógyászati eredetű betegségek orvoslására. Ivókúraként a fekélyes-, illetve egyéb gyomorbántalmak esetén, inhalálással a légúti panaszokon enyhít.
A Gyógyfürdő ingyenesen használható csúszdakomplexuma minden korosztály számára vidám perceket tartogat.
A rendszeresen szervezett strandpartikkal és egyéb rendezvényekkel a Gyógyfürdő a fiatalabb korosztály igényeit is igyekszik kielégíteni.
A fejlesztés keretében megvalósult beruházásoknak köszönhetően az élményfürdő tágas pihenőterekkel, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyakkal szolgálja a vendégek felhőtlen pihenését, a gyermekek számára új gyermekmedence és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer épült.
A kicsiket a pancsolás után a gyermekjátszó szoba vidám játékai várják.
A szaunázás szerelmesei számára 150 fő együttes befogadására alkalmas komplex Szaunavilág létesült, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.
A vendégek minél komfortosabb kiszolgálása érdekében látványkonyhás beltéri étterem létesült, melyben egyszerre akár 200 fő is hódolhat a kulináris élvezeteknek, és próbálhat ki ízletes, egészséges ételeket.
Új kínálati elemként Medical Wellness Centrum is kialakításra került, melyben kiváló szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitness kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között állapotfelmérés, thermo spa kezelések és sókabin járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához.

Lehetőségek: Ajándéküzlet, Pihenőpark, Játszótér, Strand-, sporteszköz kölcsönzés, Animátor, Csúszda, Internetcsatlakozás, Szauna, Fodrászat, Masszázs, Wellness, Étterem, Eszpresszó vagy drinkbár, Büfé, Széchenyi Pihenő Kártya, Információ, Folklór program, Ifjúsági programok, Kirándulás, gyalogtúra, Fedett uszoda, Saját strand, Asztalitenisz, Tollaslabda, Nyitott uszoda, Strand röplabda, Gyerekmedence, Jacuzzi, élményfürdő, Konferenciatechnika, Mozgáskorlátozottaknak, ParkolóBükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - Bük (Wellness, Spa: Fürdő, gyógyfürdő)


Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - Hungary - Bük (Wellness, Spa: Bath, Medicinal Bath)


Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum - Ungarn - Bük (Wellness, Heilbad: Bad, Heilbad)2024. április 18. csütörtök - 00:57:57