Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 9600 Sárvár, Vadkert u. 1.
Tel: (95) 523-600 Fax: (95) 326-504

Egyéb információ:

Az új, nemzetközi színvonalú Gyógy- és Wellnessfürdő 55000 m2 területen, több mint 3600 m2 vízfelülettel, számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatással várja az ide látogatókat.
A természetes gyógymódok, a test és a lélek ápolása egyre fontosabb szempont napjainkban, ezért a wellness elemek egyedülállóan széles választéka áll itt vendégeink rendelkezésére. A fürdő speciális szolgáltatásai révén a gyógyvendégek mellett a családok, fiatalok, gyerekek számára is tökéletes kikapcsolódást biztosít.
Egész évben a vendégek rendelkezésére áll:
- Fedett és félig fedett gyógymedence 37°C
- Félig fedett élménymedence 33°C
- Bébi medence 30°C
- Gyógyászati központ
- Fitness és Wellness központ
- Szauna-világ
- Szépségszalon
Tavasztól őszig az alábbi szolgáltatások várják vendégeinket:
Többfunkciós, csúszdás, úszásra is alkalmas strandmedence
Hullámmedence
Fejesugró öböl
Napozókert
Gyermek-kalandmedence
Bébi-pancsoló
Sportpályák: strandröplabda, kispályás futballpálya, Petanque
Nyári vendéglátóhelyek: büfé, pecsenyesütő, wellness bár, fagylaltozó
A fürdőben magas színvonalú gyógy- és wellnessrészleg működik, ahol elegáns kezelések sokszínű palettája várja a vendégeket.

A fürdő épületében található a négycsillagos VitalMED Hotel Sárvár. Ez a kicsi, családias hangulatú szálloda megfelelő kikapcsolást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szálloda vendégei ingyenesen látogathatják a Gyógy- és Wellnessfürdő fürdő- és szaunavilágát, továbbá ingyenes fürdőköntöst kapnak. A szálloda előtt egy kamerával megfigyelt, sorompóval lezárt parkoló áll díjmentesen a vendégek rendelkezésére.

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz. A város környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel.A fürdő közvetlen közelében 2006-ban nyílt meg a négycsillagos gyógykemping, a Thermal Camping**** Sárvár. A kemping 89 beállóhellyel várja vendégeit.
A 83°C-os gyógyvíz magas sótartalommal rendelkezik, ebből lepárlással állítják elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén.
A 43°C-os alkáli- hidrogénkarbonátos termálvíz főként nátriumkloridot, hidrogénkarbonátot, nyomelemeket tartalmaz. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációs betegségek, sportsérülések utókezelésére, neurológiai panaszokra, izomlazító fürdésre.

Fekvés: Nyugodt

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.: V:-Cs: 08-21h; P:-Szo: 08-22h

Parkoló: vanTérkép - Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár - 9600 Sárvár, Vadkert u. 1.


Map - Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár - 9600 Sárvár, Vadkert u. 1.


Karte - Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár - 9600 Sárvár, Vadkert u. 1.2024. április 19. péntek - 23:32:01