Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 V. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
Fesztivál

Rendezvény kezdete:
2019. november 8., péntek
Rendezvény vége:
2020. január 1., szerda

BUDAPEST Vörösmarty tér
WEB: budapestkaracsony.hu


A családok számára izgalmas gyermekprogramokkal készülnek a szervezők: koncertekkel, népi mesterségek bemutatóival és kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket, hogy ők is elfoglalják magukat, amíg a felnőttek ajándékokra vadásznak a karácsonyi forgatagban. A felnőttek, szórakozni vágyó baráti társaságok idén is élvezhetik a színpadi és zenés programokat, a gasztro-bemutatókat, és persze mindezt egy bögre forraltborral a kézben tehetik.

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár immár több mint két évtizede a legkedveltebb decemberi program mind a helyiek, mind a Budapestre látogatók körében. A zsűrizett, magas minőségű kézműves termékeket kínáló karácsonyi forgatag, az egyedülálló tradicionális magyar gasztronómiát jellemző széles ételkínálat, az utánozhatatlan kürtőskalács- és forraltbor-illat és az adventi hangulatot emelő színpadi programok, az adventi gyertyagyújtások és a vásárban felállított karácsonyfa mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy feledhetetlen élménnyel ajándékozzák meg azokat, akik a főváros legnépszerűbb karácsonyi rendezvényét választják úticéljuknak.

A vásár-rajongóknak 2019-ben pedig még több szórakozási lehetőséggel készül a főváros, ugyanis a Vörösmarty tér mellett már a Deák téren és a Fővám téren is élvezhetik a karácsonyi vásárok pezsgő hangulatát november 8-ától egészen január 1-jéig.

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
1.kép

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
2.kép


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - BUDAPEST (Program: Fesztivál)


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - Hungary - BUDAPEST (Program: Festival)


Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Festival)2020. május 27. szerda - 16:27:08