Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Miskolc
Lillafüred, Miskolctapolca, Diósgyőr, Pereces, Alsóhámor, Görömböly, Egyetemváros, Újdiósgyőr, Hejőcsaba, Szirma, Bükkszentlászló
 Miskolcon:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Diósgyőri Mikulásvonat
Rendezvény

Rendezvény kezdete:
2019. november 22., péntek
Rendezvény vége:
2019. december 15., vasárnap

Miskolc Lillafüredi Kisvasút
Email: info@mikulasvonat.hu
Tel: (30) 555-9737


Az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi Állami Erdei Kisvasút (LÁEV) kívül-belül feldíszített és fűtött, este kivilágított vonatain minden kocsiban krampuszok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt – játékos formában – felkészítik a résztvevőket a lillafüredi kalandokra. 


Lillafüreden a “Mesebirodalom” kapujánál maga a Mikulás várja a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy 75 perces interaktív szabadtéri mesejátékba vonják be őket, meseszép díszletek között, a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban. A program 2-10 éves gyermekek számára nyújt játszva tanulással felejthetetlen élményt.
 


A szabadtéri mesejáték programja úgy épül fel, hogy a Mesebirodalom lakóinak rövid színpadi műsorát követően először előcsalogatjuk a Mikulást, majd ezt követően a gyermekek összesen 4 helyszínen, egyenként 12 perces, a személyes közreműködésüket, ügyességüket is igénylő interaktív mesejáték keretében találkoznak (50-60 fős csoportokban) a Mesebirodalom lakóival. 


Az idei évben a gyerekek találkozhatnak Hófehérkével, a Apróláb mese főszereplőivel, a Toy Story-ból jól ismert Woody-val és barátaival, és természetesen a Mikulás is várja őket otthonában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket.Diósgyőri Mikulásvonat
1.kép


Diósgyőri Mikulásvonat - Miskolc (Program: Rendezvény)


Diósgyőri Mikulásvonat - Hungary - Miskolc (Program: Program)


Diósgyőri Mikulásvonat - Ungarn - Miskolc (Veranstaltung: Programm)2020. május 27. szerda - 17:21:05