Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 I. kerületben:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely - Program

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár
Kulturális program

Rendezvény kezdete:
2019. október 10., csütörtök
Rendezvény vége:
2019. október 13., vasárnap

BUDAPEST Várkert Bazár
WEB: www.margofeszt.hu


Újra a könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődő olvasók, de kedvükre válogathatnak az egyetlen őszi könyvvásáron is október 10-13. között.   


Az őszi Margó Fesztiválon négy napján idén is változatos programokon keresztül ismerhetik meg az érdeklődők a hazai irodalmi élet legizgalmasabb újdonságait. Nálunk mutatja be legújabb könyvét többek között Bartis Attila, Bödőcs Tibor, Darvasi László, Karafiáth Orsolya, Nádas Péter és Szécsi Noémi is. 


A napközben négy színpadon zajló könyvbemutatókat és beszélgetéseket követően pedig ismét koncertekkel és izgalmas előadásokkal várjuk az érdeklődőket.

Első este az Ivan&The Parazol fergeteges koncertje hozza el a fesztiválhangulatot, míg a Margó záróprogramjaként Lovasi András zenél a megfáradt közönségnek. Rendhagyó előadás keretében, Haumann Péter és Miklós Szilveszter közös műsorában debütál Krasznahorkai László új regénye is. A Rossz versek című filmhez készült novelláskötet pedig a egy lebilincselő összművészeti produkción keresztül ismerhetik meg a nézők.


Természetesen ismét átadjuk a legjobb első prózakötetnek járó Margó-díjat. A fesztivál első napján mutatjuk be az immár ötödik alkalommal átadásra kerülő díj nyertesét.


Az őszi Margó Fesztiválon a hazai irodalmi élet kiemelkedő alakjai mellett többek között olyan külföldi szerzők is tiszteletüket teszik, mint André Aciman, Elisabeth Asbrink, Sissel-Jo Gazan, Kim Leine és Jón Kalman Stefansson.


A változatos programok mellett idén is lesz könyvvásár, ahol az irodalomkedvelő közönség 40 kiadó legfrissebb őszi könyvmegjelenései közül válogathat.Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár
1.kép

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár
2.kép


Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár - BUDAPEST (Program: Kulturális program)


Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár - Hungary - BUDAPEST (Program: Cultural program)


Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár - Ungarn - BUDAPEST (Veranstaltung: Kulturprogramm)2020. február 22. szombat - 06:57:28